Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena. Prenent-li el pols al barri

Quan ja estem a punt de fer els dos anys que vàrem començar tots plegats aquest procès comunitari, gràcies al qual hem enfortit lligams entre els col·lectius del barri, arribem a coronar una nova fita. Serà el proper dijous 12 de maig des de les 18 hores fins a les 20:30 a l’escola Unamuno, quan tindrà lloc la primera Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena. Aquest acte ha de servir per presentar davant el barri i la ciutat la primera Monografia Comunitària de la Serra d’en Mena, un document essencial per conèixer la nostra realitat i una eina a partir de la qual treballar per millorar el nostre futur plegats.

Cartell Trobada Comunitària Serra d'en Mena maig 2016

Aquesta primera Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena representa la culminació d’un procés col·lectiu de reflexió de tota la comunitat, en el què han participat en les diverses fases més de tres-centes persones. El resultat de tot aquest procès, de tota aquesta feina comuna, ja el tenim aquí: la Monografia Comunitària de la Serra d’en Mena, el document que recopila i organitza el coneixement compartit sobre els nostres barris, amb un doble objectiu, per una banda ajudar a comprendre el seu present i, per una altra, poder abordar entre tots el nostre futur. Però aquesta només és la primera part del camí, ja que també s’avençarà en el diagnòstic participatiu, amb les aportacions de tothom sobre els principals reptes i oportunitats de la Serra d’en Mena.

La primera Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena comptarà amb la participació de les institucions, professionals i les associacions dels barris de Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos, la zona on el projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) té lloc i que han estat part fonamental en l’elaboració de la Monografia Comunitària. Aquesta iniciativa és possible a Santa Coloma gràcies a la col·laboració de l’Obra Social de la Caixa, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Integramenet.

Infogràfic Monografia Comunitaria de la Serra d'en Mena

 

 

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.