T’apuntes a una tarda d’esports al parc del Motocròs? T’hi esperem el 23 de novembre

Els infants i joves de la Serra d’en Mena poden participar en la pràctica de diverses activitats esportives de 17:00 a 19.00 hores

Tens ganes de fer esport? Els infants i joves de la Serra d’en Mena de Santa Coloma de Gramenet poden participar en una tarda plena de diferents pràctiques esportives i fer un tastet de futbol, bàsquet, beisbol o arts marcials. En el marc de les activitats de dinamització de l’espai públic de la Programació Comunitària dels barris de Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa, el 23 de novembre hem preparat una estona saludable i molt divertida, entre les 17.00 hores i les 19.00 hores al parc del Motocròs.

De la mà del Karate Can Peixauet i amb la col·laboració del Centre Obert Germina, El Casal dels Infants, el Centre Obert Moisès, les AAVV de Fondo Alto Pirineus i del Raval, entre d’altres, omplirem d’activitats esportives aquest espai comú, per tal que infants i joves puguin fer un tastet de diverses activitats esportives i s’ho passin d’allò més bé!

Aquesta iniciativa pretén recuperar l’esperit de l’activitat de dinamització que es va dur a terme el mes de juliol al mateix parc del barri del Raval, a càrrec del Karate Can Peixauet, de la qual ha nascut la ‘Tarda d’Esports al Motocròs’. L’acció es repetirà un cop al mes i estan convidats tots els menuts i joves de la Serra d’en Mena.

Tarda d'esport al Motocròs

QUÈ ÉS LA DINAMITZACIÓ DELS ESPAIS PÚBLICS?

Els carrers, places i parcs dels nostres barris són els protagonistes de les feines que encara la Comissió de dinamització de l’espai públic. L’objectiu d’aquest grup de treball, format per entitats i associacions de la ciutat, és posar fil a l’agulla a les accions relacionades amb les activitats que es duen a terme a l’aire lliure dins la Programació Comunitària de la Serra d’en Mena.

Per tal d’avançar en l’elaboració de les propostes lúdiques i socioeducatives, el passat 24 d’octubre es van reunir representants de la Fundació Germina, el Casal dels Infants el Centre Obert Moisès, l’Associació de veïns Fondo Alt Pirineus, Karate Can Peixauet i del servei de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Cadascú va explicar les projectes que duen a terme i que podrien ser susceptibles d’incorporar-se a la programació conjunta.

Aquesta comissió de treball persegueix oferir una programació estable i continuada de dinamització dels espais públics aprofitant aquelles accions que des de les entitats i serveis es porten a terme. Es busca també repensar els espais públics tenint en compte els infants i els joves i consolidar els projectes i millorar la seva sostenibilitat.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.