Són molts els protagonistes que treballen la programació per la IV edició de la Diada de la Primavera

Molts són els agents que s’han sumat a col·laborar en aquesta activitat comunitària de la Serra d’en Mena, que enguany compta amb propostes de continuïtat i altres d’innovació

Des de la comissió d’estima pel barri, l’AVV del Raval, l’escola bressol municipal Els Pins, l’AMPA de l’escola Tanit i la Xarxa de Valors organitzen el jardí del barri, una proposta que implica quatre escoles de la zona, un institut i tres entitats. Enguany es plantaran més de 400 plantes i es farà un taller de decoració del jardí comunitari.

L’associació Ararat, la Biblioteca Can Peixauet i el CNL l’Heura estan treballant una proposta de recital de poemes interculturals per la presentació de la Diada de la Primavera, que concretarem pròximament.

Des de la comissió d’esports el Casal dels Infants, l’Associació La Convivència i l’Associació de Voluntaris de la Protecció Civil estan treballant per oferir la III cursa de la Serra d’en Mena, el Cros del Motocròs, la tercera milla urbana del Raval. I la comunitat armènia està treballant per oferir un torneig d’escacs.

L’escenari s’omplirà d’algunes actuacions de ball i música amb diferents grups i comunitats de la ciutat. Es donaran els premis de la cursa i del torneig d’escacs i hi haurà una sorpresa en reconeixement als voluntaris que fan possible la Diada de la Primavera.

El CNL l’Heura i el CRIJ lideren el tresor de les mil històries, una gimcana per treballar els vincles i l’acompanyament familiar, proposta que sorgeix de tot el grup motor del Programa de Suport Familiar a l’Èxit Educatiu.
Els tallers de jocs i manualitats vindran liderats per l’església evangèlica, els Laietans de Gramenet, la Biblioteca Can Peixauet i l’Institut La Bastida.

Des dels CAPS del Fondo i Santa Rosa s’oferirà un taller d’higiene bucodental que implica l’associació de Joves Artistes Kolomencs, un taller d’RCP amb la Protecció Civil, i una masterclass de bollywood, que donarà peu al tancament de festa amb la pols de colors del holli.

Per últim, de la mà de l’Associació de Veïns de Fondo Alto, la Biblioteca del Fondo, la comunitat de Bangladesh i Sikh, el CAP del Fondo i persones a títol individual tornarem a oferir un tastet intercultural durant la jornada festiva!!

GRÀCIES A TOTS PER SEGUIR FENT-HO POSSIBLE!!!!

Foto grup motor

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.