El “remember” de la Diada de la Primavera fa engegar motors per a la 3a edició

El procés comunitari de la Serra d’en Mena ha portat a terme aquest 1 de desembre a la Fundació Integramenet una sessió participativa amb alguns representants de les entitats i els recursos dels grups motors de les anteriors edicions de la Diada de la Primavera.


sistematització diada

Amb el triple objectiu de compartir i aprendre de les experiències anteriors, teixir un relat conjunt i generar entre tots i totes coneixement sobre l’organització i la participació d’una activitat comunitària, vam fer plegats una reconstrucció crítica del procés viscut, tot destacant elements en positiu tant de la primera edició com de la segona, i també alguns elements a millorar, tot extraient aprenentatges conjunts.

D’altra banda, aquest recull sistematitzat de coneixements se socialitzarà amb altres territoris de l’estat espanyol on es desenvolupa el Projecte ICI, per tal de generar un exemple de bona pràctica.

Hi van participar l’AMPA de l’Escola Miguel d’Unamuno i de l’escola Antoni Gaudí, l’associació de Joves Periodistes de Santa Coloma de Gramenet, la Comunitat Islàmica Tajdid, l’associació cultural i esportiva La Convivència, la Xarxa de Valors, l’associació Llatins per Catalunya, l’Associació de Veïns del barri del Raval, l’escola bressol municipal els Pins, l’Associació Amics del Fondo i el CAP del Fondo.

Des del Projecte ICI s’elaborarà un document de retorn que servirà de base per engegar la millor edició de la Diada de la Primavera!!!

Us hi esperem en properes reunions!!!

Sistematització Diada

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.