La quarta edició de la Diada de la Primavera ja està en marxa!!!!

Persones referents d’entitats i associacions i tècnics/ques i professionals del territori es troben per engegar el grup motor d’enguany i iniciar l’organització d’aquesta fita de la Serra d’en Mena.

Representants d’Infància i joventut de l’Ajuntament, la Biblioteca Can Peixauet, la Biblioteca del Fondo, l’associació SC-Media, Casal dels Infants, l’associació Laietans de Gramenet, l’EBM els Pins, la Fundació Integramenet, la Xarxa de Valors, l’AMPA Antoni Gaudí, l’associació la Convivència, l’associació de la Protecció Civil, l’AAVV del Raval, l’equip de Mediació, l’associació Ararat, l’EBM La Cigonya i la comunitat Bengalí es van trobar el dia 22 de gener al Servei de Convivència.

Foto grup motor 22.01 (2)

Junts i juntes vam aplaudir al crit de “benvinguts a la quarta edició de la Diada de la Primavera”!!! Sabem que arriben uns mesos clau pel treball comunitari als nostres barris: d’esforços col·lectius, de noves propostes, de continuïtat d’altres que ja comencen a ser tot un llegat, d’un clima i un ambient on tothom troba el seu espai, paper i protagonisme.

La Diada de la Primavera d’enguany es realitzarà el dissabte 5 de maig en horari de matí. Així ho va decidir el grup motor. El jardí del barri, la cursa i el tastet són propostes que es volen mantenir i millorar, i altres com els escacs o l’èxit educatiu ja es configuren com a novetats.

Seguirem informant!!!

Foto grup motor 22.01

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.