El projecte teen lab porta la innovació tecnològica a Santa Coloma

L’associació bdl lab ha treballat amb dos grups de 12 adolescents i joves eines de disseny en 2D i 3D, vinil, tall làser, etc.


En els darrers anys la tecnologia ha sacsejat no solament els sistemes de fabricació i producció, sinó també la societat i la forma com ens relacionem. Actualment, no podem ser solament consumidors de tecnologia, podem utilitzar-la per fabricar-nos gairebé qualsevol cosa!

Santa Coloma ha facilitat l’accés dels joves a tota aquesta tecnologia de fabricació mitjançant la creació d’un grup de makers: el Teen Lab.

24 joves han pogut conèixer de primera mà com fabricar mitjançant la impressió 3D, tall i gravat làser, tall en vinil, fressat i d’altres tecnologies pròpies d’un Fab Lab.

Cada grup s’ha reunit dos cops per setmana, en total 16 sessions de 2 hores cadascuna, durant les quals han après a utilitzar el software i les màquines necessàries per fabricar objectes a partir del disseny en 2D i 3D. També han treballat en projectes compartits i útils, per a ells i per a la comunitat.

TeenLabRaval (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada