PROGRAMACIÓ D’ESTIU A LA SERRA D’EN MENA

La programació d’estiu a la Serra d’en Mena ofereix una nova mirada dels espais públics d’ençà que fa sis anys que es va començar a implementar en el marc de la programació comunitària. En col·laboració amb la Fundació Carta de la Pau, l’Ajuntament i d’altres agents comunitaris participen a la proposta, que pretén dinamitzar els espais públics amb més oferta d’activitats infantils i juvenils per a fomentar la convivència. La perspectiva inclusiva a l’oferta d’activitats lúdiques del territori  permet  repensar els espais públics tenint en compte els infants i els joves. Algunes de les activitats es duran a terme en col·laboració amb els casals d’estiu i centres oberts dels barris, encapçalats per entitats i recursos com ara el Centre Infantil i Juvenil Rellotge XXI, la Fundació Germina, el Centre Moisés, o el Casal dels Infants. Aquesta programació ha de servir també per reforçar les iniciatives existents de projectes socioculturals i socioeducatius per a infants joves i famílies.

Aquesta setmana s’inicien les activitats infantils, amb preinscripció prèvia per tal de garantir l’aplicació de totes les mesures de seguretat i salut, que es duran a terme al Parc dels Pins, i que ens permetran gaudir d’un taller de circ o jugar amb jocs fets íntegrament amb materials reciclats. La primera activitat adreçada al públic més juvenil tindrà lloc a la Plaça de les Cultures el divendres 16, a les 19 h, amb un simulador 3D; divertits jocs a la taula de llums o l’air-hocke (aquesta acció es repetirà al mateix espai el dissabte 24) i continuarà al Parc del Molinet el dimecres 21, amb un taller d’esgrima càrrec del grup L’Excèntrica, en aquest cas també amb inscripció prèvia.

Tres dies de jocs gegants, mini-golf i unicicles infantils tanquen la programació: el dissabte 31, a la Pl. De l’Amistat de Safaretjos; el dijous 5 d’agost a la Pl. Santa Rosa i el divendres 6 d’agost a la Pl. De les Cultures, totes elles a les 18 h.

Més informació i inscripcions a sborreguero@cartadelapau.org

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.