La segona Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena, primer pas de la Programació Comunitària

La Programació comunitària es presentarà el 14 de juliol a les 18:30 hores, a la biblioteca del Fondo

El llarg procès que va començar amb la Monografia Comunitària de la Serra d’en Mena i va continuar amb la primera Trobada Comunitària el passat dia 12 de maig a l’escola Unamuno arriba a un moment clau. Amb el nus crític identificat és l’hora de posar en marxa la primera Programació Comunitària de la Serra d’en Mena. Aquest document, sempre obert a les aportacions de tothom, es presentarà el proper dijous 14 de juliol a la biblioteca del Fondo a les 18 hores, el fruit d’un procés de reunions i dura feina dels veïns i els tècnics del Projecte ICI.

IMG-20160711-WA0001

Han estat fins a 47 els veïns del barri que han pres part en les set sessions que, des de la presentació de la Monografia Comunitària, han tingut lloc al barri per tal de posar fil a l’agulla de la Programació Comunitària. Com ja va quedar clar en la Monografia, el nus crític, l’objectiu contra el qual dirigir els nostres esforços és la igualtat d’oportunitats en la infància, l’adolescència i la joventut, una aposta pel futur de la convivència als barris de la Serra d’en Mena.

Reunió PRogramació Comunitària Serra d'en Mena

En primer lloc, amb el resultat de la Monografia Comunitària a la mà, es va buscar la màxima harmonia amb les iniciatives dutes a terme a nivell institucional i de ciutat i, en un segon terme, fer una primera proposta a nivell tècnic de noves iniciatives o sobre com fer servir i complementar les ja existents. En una tercera fase, tècnics pertanyents a recursos públics i privats han concretat les diferents propostes que han de formar de la Programació i, finalment, representants dels veïns han validat i complementat aquestes propostes tècniques.

Reunió PRogramació Comunitària Serra d'en Mena

Tot plegat, naturalment, sense perdre mai de vsiat els tres eixos d’actuació sobre els quals ha de girar la nostra Programació Comunitària. A saber: barris saludables, comunitat educadora i convivència i cohesió social. És a partir de tots tres que es garanteix un model d’intervenció social que promou de manera més eficient la igualtat d’oportunitats, el benestar i la cohesió social.

Naturalment, això encara és un principi. El proper dia 14 de juliol a les 18:30 hores, a la biblioteca del Fondo, comença un nou camí, ple de reptes i de molt per teballar. Anem per feina, doncs!

Reunió Programació Comunitària Serra d'en Mena

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.