El Programa d’Èxit Educatiu avalua el seu primer any d’implementació

Dilluns dia 2 de juliol les tècniques i mares vinculades a aquest Programa van reunir-se per valorar els impactes d’aquesta proposta i veure la seva continuïtat.

Aquest Programa ha generat un espai de trobada, relació i coneixement entre les famílies i tècniques per reflexionar sobre l’educació i construir plegades el camí cap a l’èxit educatiu de la infància i l’adolescència dels nostres barris.

Aquest espai ha ampliat les relacions entre diversos serveis i recursos, ha fet que mares i tècniques treballin des d’un pla d’igualtat per uns objectius comuns, ha generat adhesió educativa al territori, ha aportat continguts, eines i habilitats de qualitat a les activitats, que les famílies poden fer servir, etc.
En termes generals es valora positivament el primer any del programa i es vol continuar amb la seva implementació al territori. Es valora que els continguts a nivell qualitatiu eren molt rics, però hem d’arribar a més públic.

Programa Èxit Educatiu

Els reptes del segon any d’implementació són reforçar tant el grup motor com el públic, implicant altres agents comunitaris i generant noves aliances. Utilitzarem els grups estables dels diferents recursos del territori tant per fer la difusió i convidar com per portar les activitats. I per últim farem un díptic per visibilitzar el treball realitzat i tenir una carta de presentació.

Hem de millorar la planificació de les activitats a principi de curs per tal que aquest programa es pugui encaixar dins els projectes de les entitats participants, per poder aprofitar els continguts, el treball realitzat i el públic.

El grup motor actual es reunirà al setembre per tal de pactar els espais i agents on fer difusió del programa. Tot seguit farem aquesta ronda de contactes i invitacions a participar del grup motor i de les activitats. A finals d’octubre farem la primera reunió de grup motor reforçat i pactarem els continguts i activitats del programa pel curs.

JOSOCSM

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.