El Programa d’Èxit Educatiu arrenca amb força la seva segona edició

Els recursos tècnics i les famílies del CIRJ Rellotge XXI, la Biblioteca Can Peixauet, la Fundació Germina, el Casal dels Infants, la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, el servei d’educació i infància i el projecte ICI treballen estratègies per reforçar la proposta d’enguany.

El dimecres dia 26 de setembre a la Biblioteca Can Peixauet el grup motor de la primera edició del Programa es va reunir per reprendre el programa: es va fer un repàs pels objectius, la metodologia i les activitats anteriors. També es van establir mecanismes per abordar els propòsits acordats a l’avaluació: reforçar el grup motor i la corresponsabilitat entre els agents, convidant a participar a altres actors del territori, reforçar la difusió i comunicació de les activitats per tal que arribin a més famílies, i millorar la planificació del programa per tal que estigui inclòs dins els projectes propis del territori.

Reunió èxit 26 set

El dilluns dia 22 d’octubre a les 11 hores a la Biblioteca Can Peixauet el grup realitzarà una reunió amb els agents comunitaris que vulguin informar-se i participar d’aquesta segona edició. En aquesta reunió planificarem els objectius específics d’enguany i les activitats.

Per últim, estem iniciant la Xarxa de Whatsappers! Si utilitzes habitualment Whatsapp per comunicar-te amb les mares i pares de l’escola, estàs interessada/t en saber les activitats educatives que es fan al territori, i creus que pots difondre-les en el curs escolar dels teus fills/es, envia’ns un missatge al telèfon 660111862 amb el text “Vull ser Whatsapper”o “Quiero ser Whatsapper”, i ja formaràs part de la xarxa!

Cartell Whatsappers

Us hi esperem!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.