El Programa d’Èxit Educatiu aplega mares al voltant de la criança i la comunicació positiva

La primera activitat del Programa de Suport Familiar a l’Èxit Educatiu va comptar amb més de quinze participants i va tractar temes de rellevància per l’educació i la cura de la infància.

Divendres passat dia 16 de març a la Sala Brossa de la Biblioteca Can Peixauet va tenir lloc aquesta activitat amb mares i tècniques de la mateixa Biblioteca, del CRIJ Rellotge XXI, del Casal dels Infants, de l’Associació La Convivència, d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma i del Projecte ICI.

1a activitat èxit educatiu 4

Vam iniciar la tarda amb una dinàmica de role-playing que visibilitzava situacions de la quotidianitat familiar. A partir d’aquí, juntes vam poder reflexionar i construir el què és per nosaltres la criança i la comunicació positiva, amb claus com treballar l’atenció constant, respectar els diferents ritmes, la corresponsabilitat entre les dues persones de la parella, dotar dels temps i els espais necessaris, afavorir la confiança, l’acompanyament i l’autoestima.

Després vam tenir ocasió de compartir un berenar i un petit temps d’informalitat i confiança. Ens vam quedar amb ganes d’aprofundir en els continguts i de seguir construint aquest camí que hem iniciat juntes!!!

1a activitat èxit educatiu 5

1a activitat èxit educatiu 6

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.