El procés comunitari de la Serra d’en Mena reconfigura el nucli de l’espai tècnic

Queda constituït el grup encarregat de validar l’estratègia i la implementació de la Programació Comunitària

Ciutadans, tècnics i recursos formen una tríada indissoluble al Procés Comunitari de la Serra d’en Mena que dóna lloc a la Programació Comunitària. Una d’aquestes peces de l’engranatge, l’espai tècnic, format pels professionals que participen en els projectes que es despleguen als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa, ha constituït el seu nucli de treball en una reunió en la qual s’han definit les seves funcions.

El dijous, 11 de gener, al Servei de Convivència hi van estar presents el cap del servei de convivència, el cap del servei de salut pública i la coordinadora d’educació, infància, joventut i salut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet; la directora del Casal dels Infants, el director de l’espai Riu de la Fundació Germina i el coordinador de la Fundació Carta per la Pau. En aquesta trobada es va reconfigurar l’equip de persones que han de tenir una mirada de la totalitat del procés, les que han de construir i validar-ne l’estratègia.

A més d’establir aquest nucli, se’n van delimitar les responsabilitats, entre les quals destaquen l’aprovació del pla de treball i el calendari de fites, accions i productes pròpies del procés comunitari. Tot a partir de les propostes i avenços de l’Espai Tècnic i de les taules de treball, i consensuat el màxim possible amb la ciutadania representada pel grup ciutadà comunitari.

Nucli 11.01

A més, en pròximes trobades, seran els encarregats de validar i implementar les diverses propostes d’acció per al desenvolupament de la Programació Comunitària. També hauran de contribuir a la generació d’un espai de relació institucional, la Taula d’Acció Comunitària, que incorpori les representacions de les institucions que impulsen el procés comunitari.

En definitiva, es tracta de fer valdre la feina que ja estaven realitzant els tècnics als projectes de la programació comunitària i de socialitzar i construir conjuntament l’estratègia que s’està implementant a la serra d’en Mena en el marc de la Programació Comunitària.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.