El procés d’avaluació comunitària marca les fites pels propers mesos

La recopilació de dades objectives en un dossier i l’escolta a les diferents veus de la comunitat marcaran les grans fases del procés d’avaluació.

Després de quatre anys d’intervenció ens aturem per analitzar aquells aspectes que han funcionat (i veure per què ha estat així) i aquells altres que tenen un marge de millora. Així, podrem generar estratègies que donin una resposta més actualitzada als reptes que ens plantegem com a comunitat.

Des del setembre l’equip comunitari ha encetat aquesta fita del procés, que durarà fins al febrer. I l’avaluació, que de nou és un procés participatiu, compta amb un grup de tècnics i referents d’entitats que fan el seguiment dels avenços.

R chapa CAT

La proposta de dossier que s’està construint contempla l’anàlisi de les principals línies estratègiques i les principals activitats del procés comunitari:

– Una anàlisi dels antecedents del procés comunitari,
– Un recorregut per la generació del coneixement compartir (de la Monografia a la Programació Comunitària),
– Les diferents accions: Diades de la Primavera, Escoles Obertes d’Estiu (les trobades de casals i la formació per a professionals i entitats) i el Programa de Dinamització de l’Espai Públic,
– També els diferents espais de treball i relació: l’espai tècnic de la Serra d’en Mena, les taules de treball, el nucli, el grup ciutadà i les trobades comunitàries,
– La comunicació i la informació del procés,
– Les línies d’educació, salut i convivència.

Aquestes temàtiques es valoraran conjuntament amb totes aquelles persones implicades de diferents formes en els diversos espais. Us animem a participar de les diferents taules d’avaluació a les que us convocarem properament!!

Moltes gràcies i seguim construint plegades i plegats!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.