Primeres aportacions de la ciutadania a l’avaluació comunitària

Dimecres passat, va tenir lloc la primera de les sessions d’avaluació que el Projecte Ici durà a terme durant aquest mes de Desembre.

Ens hem proposat aturar-nos per mirar entre tots el procés comunitari engegat ja fa 4 anys. Revisar, repensar, millorar, i valorar la feina feta entre tots. L’objectiu és seguir avançant i actualitzar els reptes de la comunitat.

La ciutadania ha sigut la primera a prendre la paraula i explicar-nos com ells ho han viscut i que en pensen.

En primer lloc, ens parlen de la importància del potencial humà, i com aquest és clau pel procés comunitari. Creuen que ja s’han establert uns fonaments bàsics de funcionament i coneixença entre les entitats, que permetrien dur a terme projectes sense el suport econòmic del projecte. Especialment al barri del Raval que gaudeix d’un teixit associatiu més consolidat.

Grup ciutadà avaluació

 

Hi ha el sentiment que en el procés, els professionals del territori tenen més pes que la ciutadania, i que per això cal trobar nous escenaris que facilitin la seva participació.

Es valora la incorporació de nous sectors de població, però s’és conscient que la diversitat del barri no es veu reflectida en les accions que es duen a terme.

Cal doncs per a millorar la participació de la ciutadania i millorar els canals d’informació que han de poder travessar les barreres dels barris d’intervenció i arribar a tota la ciutat.

S’és conscient de les dificultats socioeconòmiques del barri i de l’alta mobilitat de la població, i de com aquests fets condicionen la participació.

Per últim, recollim que es podria comptar amb un espai d’interrelació on abordar qüestions que preocupin a la ciutadania.

Moltíssimes gràcies per la vostra participació i seguim construint el procés comunitari!!!

 

Grup ciutadà avaluació 2

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.