Nova seu de la Fundació Integramenet

La Plaça de les Cultures, al barri del Raval colomenc, és el lloc escollit per la Fundació Integramenet per a la seva nova seu

Inauguració Fundació Integramenet

Un ampli espai de 200 metres distribuïts en 5 sales (per projectes propis, formació, atenció psicològica, informàtica, etc.) que aviat es convertirà en un referent per a molts ciutadans i ciutadanes, ja que serà el punt de trobada dels professionals, usuaris i voluntaris dels múltiples projectes que desenvolupa la fundació: Incorpora, Banc del Temps, Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), i d’altres vinculats amb el reforç escolar i l’acollida…

 

La Fundació Integramenet, fundada l’any 2002, recull en el seu ideari, i en la pròpia gènesi de l’entitat, l’esperit d’un barri i una ciutat que vol treballar per la convivència. Han estat, doncs, 13 anys de treball combatiu, dia a dia, per aconseguir més igualtat d’oportunitats per als més desfavorits, més integració, més cohesió social i més convivència.

 

A l’acte d’inauguració van ser presents moltes entitats i institucions, i hi van intervenir el president de la Fundació Integramenet, Ricardo Vericat, el Primer Tinent d’Alcaldessa de l’Ajuntament, Esteve Serrano, una representant de Càritas, Águeda Fernández, i el Sr. Marc Simón, director coorporatiu de l’Ààrea Social de la Fundació Bancària La Caixa. Tots van destacar el treball perseverant de la fundació, que es concreta en els esmentats projectes. Però més enllà dels projectes formals, el tarannà diari de la Fundació ens ofereix multitud d’exemples de col•laboració, des de la complicitat i l’aliança i que s’exemplifica en tot l’equip de professionals i voluntariat que mantenen i reforcen la indispensable tasca de l’entitat.
El nombrós públic assistent, així com els projectes esmentats, van ser una mostra diversa i àmplia del potencial del barri del Raval i de la Serra d’en Mena.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.