Més d’un centenar d’infants i joves participen en la Tarda d’Esports de la Serra d’en Mena

Motxilles apilades als laterals de l’escenari del parc del Motocròs, d’altres penjant dels braços de pares i mares, berenar a tota presa per agafar forces i molts infants i joves amb la concentració dibuixada a les seves cares, ben preparats per fer esport. Més de cent, concretament els que es van aplegar, el 23 de novembre, per participar en la ‘Tarda d’Esports al Motocròs’.

Tarda d'esports a la Serra d'en Mena

L’hora fixada era a les 17.00 de la tarda i els nens, nenes i joves van anar arribant, després de l’escola, per arrencar la pràctica de diverses modalitats esportives, durant aquesta activitat que se celebrarà un cop al mes. Les entitats organitzadores, Germina, Moisès, Casal dels Infants i l’Associació de Karate Can Peixauet ho tenien tot a punt i van anar guiant els participants en el bàsquet, ping-pong, bàdminton, petanca, bitlles, futbol, tenis i el karate.

Un còctel d’esports que van poder gaudir sota la mirada de moltes famílies que es van quedar a fruir de la festa i del bon ambient que s’hi va desplegar fins poc després de les 19.00 de la tarda, quan van arribar el moment de recollir i dir-nos: “Fins a una altra”. I va quedar palès que entre tots i totes hem tornat a contribuir a la dinamització d’espais públics de la Serra d’en Mena, un dels objectius de la Programació Comunitària que es desenvolupa als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa.

Amb la voluntat de recuperar i superar l’esperit de l’activitat de dinamització que es va dur a terme a l’estiu al mateix parc del barri del Raval, a càrrec del Karate Can Peixauet, l’acció té la voluntat de ser mensual i estan convidats tots els menuts i joves de la Serra d’en Mena. Després de l’èxit de les tardes d’esport del mes de juliol i novembre, estem més convençuts que mai de la necessitat de donar-li continuïtat a aquesta iniciativa per tal d’escriure una història en positiu dels nostres barris.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.