Llarga vida a la Fundació Carta de la Pau

Dilluns dia 29 d’abril la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU va celebrar el seu 25è aniversari en un acte ple d’emotivitat amb centenars de persones vinculades

Les estratègies i línies de treball han evolucionat, però la missió segueix vigent com el primer dia: contribuir a edificar la pau i la convivència en diferents entorns, ajudar a resoldre conflictes i generar noves oportunitats per a les persones.

Seguint els principis de la Carta de la Pau dirigida a l’ONU, i a través de les línies de sensibilització, formació, investigació i acció social, la Fundació treballa aspectes com la gestió dels ressentiments, els lideratges comunitaris, el diàleg, la mediació i la visió crítica de la realitat.

L’acte, realitzat al paranimf de la Universitat de Barcelona, va aplegar amigues i amics d’aquesta llarga trajectòria, i va estar marcat per les intervencions del president de la Fundació, Jordi Cussó, la Dra. Begoña Roman, que va fer una conferència sobre la importància de la cultura i l’acció social per la pau en el segle XXI, i la presentació del Programa Vitamina per part de les facilitadores, els participants i les seves famílies. Aquest programa treballa pel lideratge ètic i la transformació social a través de la formació dels joves durant quatre anys.

En aquest enllaç podeu consultar més informació sobre aquest Programa:
http://cartadelapau.org/accio-social/

Per acabar vam poder gaudir de l’actuació de l’Orquestra Simfònica VOZES, una altra proposta a través de la música de generació d’oportunitats per als joves.

Durant tota la jornada vam poder apreciar el potencial de la Fundació, les bones sensacions i les antigues i noves aliances que fan possible seguir treballant per la pau.


Llarga vida a la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU!!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.