Les entitats i recursos de la Serra d’en Mena engeguen el curs amb força!

Dijous passat va ser un dia complert! Al matí es va reunir el Grup Motor del Programa de Dinamització dels Espais Públics i a la tarda el Grup Ciutadà Comunitari.

En tots dos espais es va veure la necessitat de donar continuïtat a l’oferta lúdica i socioeducativa que ofereix el Programa de Dinamització. Van sorgir propostes d’obrir el programa a diferents espais de la Serra d’en Mena a més del Parc del Motocròs, escenari per excel·lència del programa.

Enguany es durà a terme la 3a edició del programa i comptarà amb més recursos i entitats dels barris: la Fundació Germina, el Casal dels Infants, el Centre Obert Moisès, l’Institut Català de la Salut, el CAP del Fondo i el CAP de Santa Rosa, l’Associació de Veïns del Raval, l’Associació la Convivència, el Programa Vitamina, Òmnium Cultural, el Projecte Paidós i el CRIJ Rellotge XXI, el CNL L’Heura, l’AMPA de l’Escola Antoni Gaudí i de l’Escola Tanit i les comunitats de Bangladesh i Sikh. 

Al Grup Ciutadà també es van posar sobre la taula propostes d’activitats al barri, com ara el Ravaleando, el Carnaval de la Serra d’en Mena o les festes del Barri del Raval entre d’altres. Totes aquestes accions s’aniran concretant i treballant de manera comunitària per tal que esdevinguin un èxit!

Una altra de les propostes és la d’obrir al màxim de famílies i incorporar a les AMPAs al Programa d’Èxit Educatiu, que en breu començarà la seva programació.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.