Les entitats de la Serra d’en Mena celebren el dia de la diversitat cultural

El passat dimarts 21 de maig, la Biblioteca de Can Peixauet va ser escenari de la commemoració del Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament a Santa Coloma de Gramenet.

Es va fer una penjada prèvia de cartells amb frases que posaven en valor la diversitat i a través d’un acte simbòlic les entitats dels barris de la Serra d’en Mena van reafirmar aquests aspectes a la ciutat. Durant aquest acte, es va realitzar un mural col·laboratiu on es representava aquesta diversitat i es va llegir un manifest amb els aspectes clau que es volien destacar.

Hi van participar el Casal dels Infants, el Centre de Recursos Infantils i Juvenils Rellotge XXI, la Fundació Germina, el Centre Obert Moisès, la Biblioteca de Can Peixauet, el Projecte Paidós, l’Associació armènia ARARAT, l’Associació la Convivència, la Xarxa de Transmissió de Valors, l’Institut de Santa Coloma i la Comunitat d’aprenentatge i l’AMPA Tanit.

El manifest posava en valor la diversitat “com a expressions, totes igualment valuoses, d’un únic rostre humà”, donant un sentit a la naturalesa humana d’unitat i diversitat. A més, s’ha de “contemplar com un conjunt d’oportunitats que aporten a la nostra realitat local efectes positius pel seu Desenvolupament”, que es construirà a partir del Diàleg com a “eina cohesionadora i d’intercanvi d’idees entre iguals”. 

L’acte va concloure reivindicant Santa Coloma com a ciutat orgullosament diversa, de diàleg i d’oportunitats per a tothom.

Aquí teniu la notícia que explica més detalladament el significat de la celebració:

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.