La Serra d’en Mena es torna a reivindicar en positiu: la Troca del Trikinyaki

Les entitats socio-educatives Futurgrama, Rellotge XXI, Centre Obert Moisés, Rialles, Casal dels Infants i AE Sant Andreu, uneixen esforços sota el paraigües del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l’Obra Social de La Caixa, gestionat a la ciutat per la Fundació Integramenet i el Servei de Convivència municipal.

Llegeix també: Tota la informació sobre l’Escola Oberta d’Estiu de la Serra d’en Mena

Més de 500 infants i joves, entre 4 i 16 anys, s’han aplegat al Parc Fluvial del Besós, i han participat en les activitats que desenvolupava el centre d’educació ambiental Ecometròpoli, la Fundació Germina, el Teatre Social De Butxaca, els Laietans de Gramenet o la

Xarxa de Valors, entre d’altres. Així, han pogut gaudir d’un futbolí gegant, basquet, conta-contes, titelles, circ… i d’altres activitats amb continguts vinculats amb la convivència, com murals, globus amb desitjos, el “tir al prejudici”, i finalment un gran mosaic fet pels petits amb la paraula “CONVIVIM”. L’equip d’organització ha tingut el suport dels premonitors de l’Associació Educere.

El projecte comunitari engegat als barris de Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos amb el projecte ICI tot just fa un anys, ja ha donat dues grans mostres del potencial del capital social dels barris, i la necessitat d’explicar-los en positiu: la Diada de la Primavera, i aquesta Escola Oberta d’Estiu en la que s’emmarca la trobada de casals.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.