El Jardí del barri: omplir de flors el Motocròs a la Diada de la Primavera

Des d’un bon principi, va quedar clar que la idea de convertir el parc dels Pins del Motocròs en un gran jardí era quelcom únic. I així ha sigut al Jardí del barri, fins avui dia, gràcies al lideratge de l’AVV del Raval, l’EBM Els Pins, la Xarxa de Valors i l’AMPA de l’escola Tanit. És un dels clàssics de la Diada de la Primavera, que enguany se celebra el 5 de maig, de 10.00 a 14.00 hores, al parc dels Pins del Motocròs.

Més de 700 plantes noves s’han ubicat a dos parterres del Motocròs i, anualment, entre 300 i 400 nens omplen el parc de flors. Enguany, se n’esperen uns 400 i les entitats promotores porten des del mes de gener preparant l’activitat. A més dels coordinadors, també hi participen infants de l’Escola Miguel d’Unamuno, Escola Ferran de Segarra, Escola Antoni Gaudí, Institut Numància, Casal dels Infants, Fundació Germina i l’Associació La Convivència.

Però no és l’única cita de la Diada de la Primavera. Diversos tallers, torneig d’escacs, actuacions a l’escenari, un grafiti en viu “La gent que mou el barri” en reconeixement als voluntaris i un gran Holi us esperen el 5 de maig, al parc del Motocròs des de les 10.00 del matí.

La gran festa ciutadana dels barris del Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos arriba enguany a la quarta edició i ho fa amb més de 24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Serà el 5 de maig al parc dels Pins del Motocròs.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.