El Holi de la Serra d’en Mena, tallers de manualitats o el grup Naïm tornen a la Diada de la Primavera

Amb l’edició d’aquest 2018, la nostra Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena bufa quatre espelmes. Des del 2015, a la gran festa ciutadana dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet s’ha pogut gaudir de gairebé un centenar d’activitats. Moltes d’elles es repeteixen cada any i són els nostres clàssics. Però n’hi ha d’altres que, enguany, hem volgut recuperar per la celebració d’aquest 5 de maig, al parc dels Pins del Motocròs, que arrencarà a les 10.00 hores.

TALLERS DE MANUALITATS I JOCS DE TAULA

L’Església Evangèlica de Catalunya, els Laietans de Gramenet, la Biblioteca Can Peixauet, i l’Institut La Bastida agafen el relleu d’altres entitats organitzadores de la Diada de la Primavera i seran els responsables aquest any d’oferir diversos tallers de treballs manuals. També es podrà participar de jocs de taula.

TALLERS D’HÀBITS SALUDABLES

El 2016, amb la incorporació de l’eix salut i els CAPs del Fondo i Santa Rosa, la salut i la pràctica d’hàbits saludables va adquirir un gran protagonisme a la Diada de la Primavera. Els darrers dos anys hem comptat amb la seva participació, mitjançant activitats relacionades amb l’alimentació saludable i bones pràctiques que ajuden a la nostra salut. Aquest 5 de maig, al Motocròs es podrà participar en un taller d’higiene bucodental a càrrec del CAP Fondo, CAP Santa Rosa, l’Associació de Voluntaris de la Protecció Civil, i Joves Artistes Kolomencs.

ACTUACIÓ DEL GRUP NAÏM

El grup de música tradicional marroquina, Naïm, ens va acompanyar a l’edició de debut de la Diada de la Primavera. Quan arriben a la quarta edició, volem recuperar els ritmes i el bon rotllo que transmeten amb les seves cançons.
Ho recordeu?

HOLI

Torna el Holi de la Serra d’en Mena. El 2016, la segona edició de la Diada de la Primavera es va clausurar amb aquesta tradició hindú i tots vam gaudir d’un esclat de colors per la convivència. Repetim, a més, amb una masterclass de Bollywood just abans del Holi.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Però no són les úniques cites de la Diada de la Primavera. Gaudirem dels clàssics com el Jardí del barri, el Cros del Motocròs, el Tastet de tothom. Diversos tallers, torneig d’escacs, actuacions a l’escenari o un grafiti en viu “La gent que mou el barri” en reconeixement als voluntaris. Més de 24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut us esperen el 5 de maig, al parc del Motocròs, des de les 10.00 del matí.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.