El grup motor del projecte d’èxit educatiu assoleix eines per atendre la infància de la Serra d’en Mena

El grup motor del projecte d’èxit educatiu ha tingut l’ocasió de formar-se amb l’equip de la Universitat Autònoma de Barcelona que coordina la implementació del programa a tot l’estat espanyol.

Programa d'èxit educatiu

El 14 de desembre, a la biblioteca de Can Peixauet, els integrants d’aquest grup han fet comunitat, enfortit vincles i han adquirit recursos per tal d’assolir les fites proposades. Hi han participat persones referents de la biblioteca Can Peixauet, la Fundació Germina, el Casal dels Infants, el Rellotge XXI, la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, l’Ajuntament de Santa Coloma, l’Associació juvenil de Karate Can Peixauet, la biblioteca del Fondo, i l’Associació cultural i esportiva La Convivència.

Les companyes del grup de recerca han acompanyat per tal de dotar a les famílies i els tècnics d’eines, de claus i d’estratègies perquè siguin capaços d’implementar i desenvolupar el projecte al territori amb el major èxit i condicions.

Junts i juntes estan construint un espai d’il·lusió, de confiança i de treball, per compartir, per formar-se i per millorar constantment l’atenció que donen a la infància i la joventut dels nostres barris. Seguint les línies que ja tenien consensuades, han treballat la proposta de pla de treball que portaran a terme enguany i que acabaran de tancar en el mes de gener per poder presentar-la públicament.

Programa d'èxit educatiu

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.