El grup ciutadà es prepara per coordinar la Diada de la Primavera

Junts/es vam poder compartir les properes fites del procés comunitari en un clima de confiança i treball.

Ahir dia 15 de gener es va tornar a reunir el GRUP COMUNITARI CIUTADÀ al Servei de Convivència. Hi van assistir l’associació la Convivència, l’associació juvenil del Karate Can Peixauet, l’associació Ararat, l’ampa de l’escola Antoni Gaudí, l’ampa de l’Escola Tanit, l’associació de Veïns i Veïnes del Raval, l’associació de la Protecció Civil, l’associació Laietans de Gramenet, i veïns i veïnes a títol individual.

Vam començar a pensar com voldríem que fos la Diada de la Primavera d’enguany i a concretar les primeres decisions. Aquest any volem fer un pas endavant en la corresponsabilització de la ciutadania en l’activitat, per tal de treballar l’empoderament i donar protagonisme al barri, les entitats i les persones que formen la Diada i el procés comunitari.

Hem treballat per dissenyar el moment de reconeixement de les entitats i associacions i els voluntaris, així com el model que volem seguir implementant, per compartir-ho dilluns vinent dia 22 amb tot el grup motor. Ens tornarem a trobar al Servei de Convivència a les 18.30 hores. Us hi esperem!! Properament en tindreu més notícies!!

Grup ciutadà 15.01

Grup ciutadà 15.01

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.