El Grup Ciutadà Comunitari es retroba després de l’estiu per planificar el curs

El passat 26 de setembre el Grup Ciutadà es va reunir per definir els nous projectes d’enguany.

L’Ampa de l’Escola Tanit, l’Associació la Convivència, L’AAVV del Raval, l’associació armènia Ararat, la Comunitat de Bangladesh, l’Església Evangèlica i ciutadania a títol individual van compartir un berenar on van poder intercanviar les fites d’aquest proper curs.

Grup ciutadà

La reunió es va iniciar amb un repàs de les activitats que van tancar el curs passat: l’Escola  Oberta d’Estiu i la Dinamització d’Espais Públics, projectes que tenen continuïtat aquest proper any.

Pel que fa la Dinamització ja es va comentar que la idea era poder avançar-la al novembre per comptar amb més activitats i una programació més àmplia durant tot el curs. Per acabar de definir-ho, a finals d’octubre es convocarà una reunió on podrem  detallar aquest programa tots plegats.

Algunes de les entitats encara estan definint les activitats que duran a terme, però ja ens van avançar algunes notícies:

L’església evangèlica va explicar que tenen un esplai per a la infància i l’adolescència dos dissabtes al mes, en horari de matí, amb tot un equip de monitors que treballen pel barri del Raval durant tot el curs.

Pel que fa a l’Associació de Veïns del Raval, proposen continuar amb el jardí del barri, en el marc de la V Diada de la Primavera. Enguany pretenen reprendre la fórmula de les edicions primeres del projecte.

També continuen treballant oferint diversos tallers al Centre Cívic del Raval.

L’associació armènia Ararat té planificat un taller de cuina a la Biblioteca del Fondo la segona quinzena d’octubre.

L’Ampa de la Comunitat d’Aprenentatge Tanit tot i haver-s’hi renovat recentment, arriben amb molta força volent fer zumba familiar i participant del Programa d’Èxit Educatiu.

Per últim, l’associació La Convivència continua amb les classes de llengua àrab com un dels seus grans objectius. També està implicada en diverses activitats comunitàries de barri.

Tots ells i elles ja tenen la mirada posada en la V Diada de la Primavera i ja esperen amb ganes poder portar noves propostes d’activitats a la Serra d’en Mena.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.