Grameimpuls

Adreça postal: Rafael de Casanova, 40 Santa Coloma de Gramenent
Telèfon: 934661565
e-mail: informacio@grameimpuls.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Empresa Municipal
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
Grameimpuls és un referent i un recurs per a persones en situació d’atur que es troben en procés de recerca activa de feina i volen millorar la seva situació laboral: joves, dones, persones aturades de llarga durada, persones nouvingudes, persones amb diversitat funcional, treballadors/res que volen millorar professionalment, emprenedors i emprenedores, empreses de nova creació i consolidades i, en definitiva, per a tota la població activa de la ciutat.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Santa Coloma de Gramenet
PROGRAMES
- Informació i orientació laboral per trobar feina i millorar professionalment
- Formació professional ocupacional: una inversió de futur
- Formació universitària
- Servei d’Intermediació laboral: la nostra experiència al servei de les empreses. Borsa de Treball.
- Servei de Foment Empresarial: tots els recursos per crear i fer viable les empreses.
- Centres d’Empreses Can Peixauet i Bosc Llarg: dos espais per ubicar les empreses de nova creació.
- Formació empresarial
- Cursos de cuina per a persones aficionades a l’espai Passió per la cuina
- Tallers i monogràfics de cuina per a professionals del sector
- Plans d’Ocupació
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
L’àmbit d’actuació és municipal, tot i que participa en programes d’abast comarcal, nacional i internacional.
A QUI S’ADREÇA?
Persones i empreses
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
La nostra activitat es porta a terme al llarg de tot l’any.
HORARI
- De dilluns a dijous (8:30-14:00/15:00-17:00 h); divendres (9:00-14:00h)
- Horari intensiu al període d’estiu: 1 de juny fins al 30 de setembre (8:00-15:00 h)

Notícies

El potencial humà de la Serra d'en Mena s'exhibeix a la III Trobada Comunitària

Més de 120 persones donen la benvinguda a la Programació Comunitària a la sala Joan Brossa de la Biblioteca de Can Peixauet plena de gom a gom

Persones empoderades que fan xarxa i estableixen sinergies per transformar els barris i milloren la convivència. Si una cosa ha quedat clara a la tercera Trobada Comunitària de la Serra d'en Mena, és que aquesta premissa, pedra angular del procés comunitari que es va engegar als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet fa quatre anys, s'ha assolit amb escreix.

Llegir més

4rt Espai Tècnic

L’espai tècnic de la Serra d’en Mena ultima els continguts per a la Trobada Comunitària

La quarta reunió d’aquest espai de tècnics/ques i professionals del territori de la Serra d’en Mena aplega una trentena de persones entorn la implementació de la Programació Comunitària.

La biblioteca Can Peixauet, la Policia Local, La Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Germina, la Fundació Integramenet, el CAP del Fondo, el projecte Paidós, el CRIJ Rellotge XXI, el servei de salut pública, el servei d’infància i joventut, els serveis educatius, l’escola Antoni Gaudí, l’Agrupació, Grameimpuls, el Casal dels Infants, els Serveis Socials, el CNL l’Heura, el servei de centres cívics i el centre obert Moisès han assistit i validat els avenços del procés comunitari.

La jornada s’ha iniciat repassant el procés que ha portat a construir la Programació Comunitària, que representa una estratègia d’abordatge conjunta per treballar la igualtat d’oportunitats en la infància, l’adolescència i la joventut.

4rt Espai Tècnic

El desplegament de la Programació Comunitària en els tres àmbits de treball i la seva implementació en diferents programes, projectes i accions ha posat en valor tota la col·laboració i esforços de la comunitat. Tothom està trobant el seu espai i paper en aquesta Programació.

S’han presentat els avenços en els programes de Suport Familiar a l’Èxit Educatiu, la reflexió conjunta sobre els recursos de reforç educatiu, la implementació de la prescripció social, el suport a l’alimentació saludable dels 0 als 3 anys i el programa de dinamització de l’espai públic.
Així s’han acabat de validar els avenços i els continguts pel que fa als projectes de la Programació Comunitària que es presentaran el dia 14 de febrer a les 18.30 a la Biblioteca de Can Peixauet, a la Trobada Comunitària.

Llegir més