Futurgrama

Futurgrama
Any de fundació: 2011
Adreça postal: Plaça Xavier Valls 08922 Santa Coloma de Gramenent
Telèfon: 667 38 63 98
e-mail: lleurefuturgrama@live.com

Web: www.futurgrama.org
Facebook: https://www.facebook.com/Futurgrama/
Twitter: https://twitter.com/Futurgrama

 

Associació infantil i juvenil de lleure. Treballem amb l’ideari de donar un nou sentit a l’educació no formal, dotant amb eines les famílies, nens i nenes per fer participar a tots els ciutadans tant de les activitats com dels projectes.

  • Gestionar i organitzar activitats educatives dirigides a totes les edats.
  • Acompanyar als participants en el seu desenvolupament personal.

Calendari d’activitats

Projecte Esclat de colors: activitats pensades per poder identificar i treballar les emocions a partir del ioga, la música, l’escriptura entre altres.
Projecte ASES: Aula de soport a l’estudi al Centre Casal Pirineus. Seguint metodologia d’autonomia, desenvolupament intern i creixement personal a partir de la convinació de noves técniques educatives.
Diferents activitats dirigits a la població infantil i juvenil en els eu temps d’oci (ball, manualitats…)

Notícies

Després de la III Trobada Comunitària, arriba el moment de donar-vos les gràcies

Gràcies a totes i tots els que ens acompanyeu en el procés comunitari de la Serra d’en Mena:

Llegir més

'Trobades improbables': un homenatge a les més de 300 persones que han participat en la Programació comunitària

A més de en recursos, la Serra d'en Mena és rica en humanitat. No només en individus, que també, sinó en persones que s'esforcen, que ho donen tot i que fan possible que un projecte com la Programació comunitària vegi la llum. És una de les grans idees que transpira tot el procés comunitari: l'immens poder de ciutadania coordinada.

La capacitat transformadora de l'entorn que tenen els veïns i veïnes del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Aquest vídeo és un homenatge a les més de 300 persones que participen en el projecte. A tots els que hem crescut i ens hem empoderat aprenent dels altres, construint junts uns barris millors i deixant que el procés comunitari ens transformi també a nosaltres.

El que hem fet junts, durant quatre anys, va de teixir una xarxa i d'unir a persones, de reivindicar-nos, fer-nos valdre i creure'ns-ho. Creure en què plegats ho podem tot. Però va, especialment d'encontres. Va d'haver-nos trobat tots en un mateix espai, treballant per un projecte comú. Va de... Trobades improbables.

https://youtu.be/Ls1Kgnz2ux4

Llegir més

El potencial humà de la Serra d'en Mena s'exhibeix a la III Trobada Comunitària

Més de 120 persones donen la benvinguda a la Programació Comunitària a la sala Joan Brossa de la Biblioteca de Can Peixauet plena de gom a gom

Persones empoderades que fan xarxa i estableixen sinergies per transformar els barris i milloren la convivència. Si una cosa ha quedat clara a la tercera Trobada Comunitària de la Serra d'en Mena, és que aquesta premissa, pedra angular del procés comunitari que es va engegar als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet fa quatre anys, s'ha assolit amb escreix.

Llegir més