Formació per a entitats i professionals de la Serra d’en Mena

D’entre totes les accions que des del Projecte ICI es duen a terme als barris de la Serra d’en Mena, la formació per a entitats i professionals destaca com a eina d’empoderament de la comunitat.

Professionals i entitats ciutadanes poden assistir als tallers organitzats des de la direcció del Projecte ICI o per altres associacions de la Serra d’en Mena que ofereixen formació gratuïta.

Al mes de setembre del 2016 es realitzen tres formacions: Eines bàsiques de comunicació, Treball col·laboratiu i acció comunitària i Introducció a la intervenció comunitària intercultural. Totes són gratuïtes i les places, limitades. Per inscriure’s, cal enviar un e-mail a cmartin@convivenciaciudadana.org.

Eines bàsiques de comunicació


Sabem què volem fer, quines activitats i accions toquen per al nou curs de la nostra associació o grup informal. Però… cóm ho expliquem? Quin és el millor format per a cada activitat? Com faig un cartell, una invitació, un flyer….?

Imparteix: Associació de Comunicadors de Santa Coloma de Gramenet. sc·media
Lloc: Centre d’empreses Can Peixauet
Data: 20.09.2016
Hora: de 17h a 20h

taller-de-comunicacio-escola-oberta-destiu-de-la-serra-mena-2016

Treball col·laboratiu i acció comunitària


Requisits, mètode i beneficis dels projectes i estratègies col·laboratius enfront a les dinàmiques competitives. Aplicació del treball col·laboratiu a l’acció comunitària.

Imparteix: Projecte ICI Serra d’en Mena
Lloc: Biblioteca Can Peixauet
Data: 27.09.2016
Hora: 18.30h-20.30h

taller-de-projectes-collaboratius-accio-comunitaria-escola-oberta-destiu-de-la-serra-mena-2016

Introducció a la intervenció comunitària intercultural


Unitat en diversitat. Què vol dir treball comunitari (i què no)? La intervenció comunitària intercultural com a estratègia d’intervenció per afavorir la convivència i la cohesió social. Aspectes bàsics del treball intercultural: aclariments terminològics, metodologia i exemples aplicats a la nostra ciutat.

Imparteix: José Álamo i Ivan Alvarado, direcció científica del projecte ICI a nivell estatal
Lloc: Biblioteca Fondo
Data: 29.09.2016
Hora: 18.30h-20.30h

Fomació per a entitats i professionals de la Serra d'en Mena