Església Evangèlica a Santa Coloma

Casal dels InfantsAny de fundació: 1962
Adreça postal: Francesc Juliá, 17 08923 Santa Coloma de Gramenent
Telèfon: 647087845
e-mail: jmedranocucurella@gmail.com

Web: www.eec.cat

 

Comunitat Protestant. Culte diumenge 11:00h.

Calendari d’activitats

Esplai (dissabtes mati alternatiusi, Café-terulia (dissabtes tarda), pregaria (dimarts 18,30), Estudi bíblic (divendres 18,30).

Notícies

Grup ciutadà avaluació 2

Primeres aportacions de la ciutadania a l'avaluació comunitària

Dimecres passat, va tenir lloc la primera de les sessions d’avaluació que el Projecte Ici durà a terme durant aquest mes de Desembre.

Ens hem proposat aturar-nos per mirar entre tots el procés comunitari engegat ja fa 4 anys. Revisar, repensar, millorar, i valorar la feina feta entre tots. L’objectiu és seguir avançant i actualitzar els reptes de la comunitat.

La ciutadania ha sigut la primera a prendre la paraula i explicar-nos com ells ho han viscut i que en pensen.

En primer lloc, ens parlen de la importància del potencial humà, i com aquest és clau pel procés comunitari. Creuen que ja s’han establert uns fonaments bàsics de funcionament i coneixença entre les entitats, que permetrien dur a terme projectes sense el suport econòmic del projecte. Especialment al barri del Raval que gaudeix d’un teixit associatiu més consolidat.

Grup ciutadà avaluació

 

Hi ha el sentiment que en el procés, els professionals del territori tenen més pes que la ciutadania, i que per això cal trobar nous escenaris que facilitin la seva participació.

Es valora la incorporació de nous sectors de població, però s’és conscient que la diversitat del barri no es veu reflectida en les accions que es duen a terme.

Cal doncs per a millorar la participació de la ciutadania i millorar els canals d’informació que han de poder travessar les barreres dels barris d’intervenció i arribar a tota la ciutat.

S’és conscient de les dificultats socioeconòmiques del barri i de l’alta mobilitat de la població, i de com aquests fets condicionen la participació.

Per últim, recollim que es podria comptar amb un espai d’interrelació on abordar qüestions que preocupin a la ciutadania.

Moltíssimes gràcies per la vostra participació i seguim construint el procés comunitari!!!

 

Grup ciutadà avaluació 2

 

Llegir més

Grup ciutadà

El Grup Ciutadà Comunitari es retroba després de l’estiu per planificar el curs

El passat 26 de setembre el Grup Ciutadà es va reunir per definir els nous projectes d’enguany.

L’Ampa de l’Escola Tanit, l’Associació la Convivència, L’AAVV del Raval, l’associació armènia Ararat, la Comunitat de Bangladesh, l’Església Evangèlica i ciutadania a títol individual van compartir un berenar on van poder intercanviar les fites d’aquest proper curs.

Llegir més

Festes Raval 18

Les festes del Raval omplen el barri de propostes per a totes les edats

Divendres 30 i dissabte 31 de juny i diumenge 1 de juliol van tenir lloc les festes de barri, que van aglutinar la gent entorn la bona convivència, les relacions de proximitat i intergeneracionals.

Llegir més

La gent que mou el barri diada de la primavera

La gent que mou el barri: la fórmula de la tarda resulta un èxit per a la IV edició de la Diada de la Primavera

El parc dels Pins del Motocròs ha estat, per quart any consecutiu, l'escenari de la celebració per la convivència dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa

Més de 1.500 persones certifiquen que la Diada de la Primavera és una de les jornades més concorregudes de Santa Coloma de Gramenet

Un projecte comunitari consolidat i que segueix treballant per millorar el dia a dia i l'estima pels barris de la Serra d'en Mena de Santa Coloma de Gramenet. Una festa anual que aquest 2018 ha arribat a la seva quarta edició i que és un cant a la primavera, a la diversitat, a la diversió i a la convivència. I, una altra vegada, un èxit rotund d'afluència, amb més de 1.500 persones gaudint de la gran celebració ciutadana del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Novament, la Diada de la Primavera ha esdevingut l'aparador d'uns barris que pugnen per escriure un relat basat en les seves potencialitats, en la identitat positiva i compartida.

Llegir més

Nova data per a la Diada de la Primavera: divendres, 11 de maig a les 17:00 hores

La Diada de la Primavera va quedar ajornada per causes climatològiques

Des de l’equip comunitari us informem que la Diada de la Primavera de demà dia 5 de maig queda ajornada per la previsió del temps. La nova data és l'11 de maig de les 17:00 hores fins a les 20:00 hores.

Us anirem informant de com queda finalment la programació, esperem poder seguir comptant amb totes i tots vosaltres!!!!

Perdoneu les molèsties i moltes gràcies per tot!!

Llegir més