Escola Oberta d’Estiu de la Serra d’en Mena

L’Escola Oberta d’Estiu, s’emmarca dintre de la Programació Comunitària de la Serra d’en Mena. S’inicia ara ja fa quatre anys amb dos objectius: per una banda reforçar la programació de casals d’estius existents durant el mes de juliol i per una altra oferir una formació de qualitat a tècnics i professionals vinculats al procés comunitari. L’Escola Oberta compta amb una Trobada de Casals que acostuma a fer-se a Can Zam on tots els casals i centres oberts comparteixen un matí lúdic al parc.

Amb aquest format es pretén reforçar el treball que durant l’any realitzem amb les entitats infantils i juvenils, formar als tècnics i professionals i entre tots millorar aquesta tasca conjunta que és el treball comunitari, i donar continuïtat a la dinamització en un moment molt rellevant de la ciutat (de forma que el projecte innovador de dinamització de l’espai públic i l’escola oberta d’estiu formen un únic tot que treballa amb uns objectius comuns).

Escola Oberta d’Estiu:

5 edicions

+ 70 activitats

8 accions formatives

+2400 participacions

+ 25 agents implicats

Notícies

Les 10 fites del procés comunitari de la Serra d’en Mena

El projecte comunitari desplega una avaluació per estimar l’impacte de les accions dutes a terme a la Serra d’en Mena en quatre anys de feina amb la ciutadania, agents comunitaris, professionals i equipaments.

Llegir més

Olimpíada aquàtica al Motocròs el 27 de juliol

El 27 de juliol, a les 18.30 hores, tots esteu convidats a una Olimpíada aquàtica al Motocròs. Jocs inflables i jocs d'aigua, tot estarà a punt per gaudir d'una estona a la fresca en una activitat que s'emmarca dins les accions de dinamització de l'espai públic de la Programació Comunitària de la Serra d'en Mena. Al llarg de tot el mes de juny i juliol, grafitis, esport, gastronomia, clowns... són els instruments per parlar d'interculturalitat, convivència en diversitat, i estima pels barris.

Llegir més

Tarda de circ

Vine a gaudir d'una tarda de circ al Motocròs el 20 de juliol

El 20 de juliol, a les 18.30 hores, tots esteu convidats a una 'Tarda de Circ' al Motocròs. Tallers i actuacions de circ i malabars, tot estarà a punt per gaudir d'una estona a la fresca en una activitat que s'emmarca dins les accions de dinamització de l'espai públic de la Programació Comunitària de la Serra d'en Mena. Al llarg de tot el mes de juny i juliol, grafitis, esport, gastronomia, clowns... seran els instruments per parlar d'interculturalitat, convivència en diversitat, i estima pels barris.

La Programació d'Estiu de la Serra d'en Mena segueix fins a finals de mes. A més de la tradicional Troca del Trikinyaqui, que s'ha celebrat el 10 de juliol, amb un gran èxit de convocatòria, els divendres a la tarda, el parc dels Pins (Motocròs) s'omple d'activitats per a nens i joves i els jocs, el circ o l'aigua en són les protagonistes.

Enguany, els tallers i trobades a l'aire lliure d'aquest programa, també formen part de la quarta Escola Oberta d'Estiu de la Serra d'en Mena que té com a protagonistes la infància, les famílies i els joves, sense oblidar propostes ja consolidades d'altres estius com l'esmentada Troca del Triquinyaki o les accions formatives adreçades a professionals i entitats.

Tarda de circ

Llegir més

Escuma troca

La Troca del Triquinyaki assoleix la seva millor edició

La trobada de casals d’estiu de la Serra d’en Mena ha comptat amb 500 nens i nenes que han pogut gaudir d’activitats lúdiques i artístiques durant tot un matí al parc de Can Zam.

Llegir més

Tarda de Jocs

Vine a gaudir d'una tarda de jocs al Motocròs el 13 de juliol

La Programació d'Estiu de la Serra d'en Mena segueix durant tot el mes de juliol. A més de la tradicional Troca del Trikinyaqui, que se celebra el 10 de juliol, els divendres a la tarda, el parc dels Pins (Motocròs) s'omple d'activitats per a nens i joves i els jocs, el circ o l'aigua en són les protagonistes.

El 13 de juliol, a les 18.30 hores, tots esteu convidats a una 'Tarda de Jocs' al Motocròs. Jocs tradicionals, d'altres reciclats, jocs gegants i inflables. Tot estarà a punt per gaudir d'una estona a la fresca en una activitat que s'emmarca dins les accions de dinamització de l'espai públic de la Programació Comunitària de la Serra d'en Mena. Al llarg de tot el mes de juny i juliol, grafitis, esport, gastronomia, clowns... seran els instruments per parlar d'interculturalitat, convivència en diversitat, i estima pels barris.

Enguany, els tallers i trobades a l'aire lliure d'aquest programa, també formen part de la 4 Escola Oberta d'Estiu de la Serra d'en Mena que té com a protagonistes la infància, les famílies i els joves, sense oblidar propostes ja consolidades d'altres estius com l'esmentada Troca del Triquinyaki o les accions formatives adreçades a professionals i entitats.

Tarda de Jocs

Llegir més