Escola Bressol Els Pins

els pins
Adreça postal: Carrer dels Pirineus, 4 Santa Coloma de Gramenet (08923)
Telèfon: 933 861 870
e-mail: ebmelspins@gramenet.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Escola Bressol Pública
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
L’EBM ELS PINS, es defineix com una escola laica, respectuosa amb la diversitat, que promou la integració i valora la riquesa que aporta la pluralitat. Tanmateix, considerem essencial garantir la igualtat d’oportunitats per desenvolupar plenament les aptituds de les nenes i els nens en el marc de la coeducació. Escola oberta a les famílies i implicada amb l’entorn social proper amb una participació activa.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Ciutat de Santa Coloma de Gramenet
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Educació Infantil
A QUI S’ADREÇA?
S’adreça a nens i nenes d’edats entre 0 a 3 anys i a les seves famílies.
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
Mes de maig: Període de Preinscripcions
Mes de juny: Matrícula

Notícies

La Diada de la Primavera de la Serra d'en Mena arriba a la quarta edició amb un clam a la convivència, la diversitat i la diversió

  • Sota el lema condiversia (convivència, diversitat, diversió) els barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa celebren la seva gran festa

  • A través de diverses expressions artístiques, activitats lúdiques i el foment de l'estil de vida saludable, el 5 de maig donarem la benvinguda a la primavera

  • Es desplegaran 24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut

La festa ciutadana de la Serra d'en Mena bufa quatre espelmes el 5 de maig al parc dels Pins del Motocròs, des de les 10.00 hores. La Diada de la Primavera arriba a la quarta edició el 2018 i ho fa amb un flamant crit a la Condivèrsia, un lema que sorgeix de la suma dels grans eixos d'aquest esdeveniment que se celebra des del 2015. La convivència, la diversitat i la diversió, a més del foment dels hàbits i l'estil de vida saludables, aglutinen al veïnat, entitats i recursos dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa.

Llegir més

Diada de la Primavera 2017 Serra d'en Mena

El Jardí del barri: omplir de flors el Motocròs a la Diada de la Primavera

Des d’un bon principi, va quedar clar que la idea de convertir el parc dels Pins del Motocròs en un gran jardí era quelcom únic. I així ha sigut al Jardí del barri, fins avui dia, gràcies al lideratge de l’AVV del Raval, l’EBM Els Pins, la Xarxa de Valors i l’AMPA de l’escola Tanit. És un dels clàssics de la Diada de la Primavera, que enguany se celebra el 5 de maig, de 10.00 a 14.00 hores, al parc dels Pins del Motocròs.

Llegir més

Diada de la Primavera 2018: Tornen el Jardí del barri, el Cros del Motocròs i el Tastet de tothom

Són els clàssics de la gran festa ciutadana de la Serra d'en Mena

La Serra d'en Mena de Santa Coloma de Gramenet està a menys de quatre setmanes de la seva diada. La gran festa ciutadana dels barris del Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos arriba enguany a la quarta edició i ho fa amb més de 24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Serà el 5 de maig al parc dels Pins del Motocròs.

Llegir més

Comissió jardí 04.04

Així s’està organitzant el Jardí del Barri

Liderat per l’AVV del Raval, l’EBM Els Pins, la Xarxa de Valors i l’AMPA de l’escola Tanit la proposta cada any agafa més força i implica més agents comunitaris.

De nou el projecte del Jardí del barri treballa per tal que més de 400 infants de les escoles de la Serra d’en Mena (la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, l’escola Miguel d’Unamuno, l’escola Ferran de Segarra, l’escola Antoni Gaudí i l’EBM Els Pins), i d’associacions com La convivència, la Fundació Germina i el Casal dels Infants.

Enguany la novetat és que serà un grup de l’Institut Numància que treballa amb la Xarxa de Valors qui cuidarà les plantes amb anterioritat i explicarà el projecte als grups d’infants. Aquests aprendran a fer-se’n càrrec l’última setmana per tal de finalment venir dissabte dia 5 a plantar la seva planta, amb el seu cartell treballat a l’aula amb el seu nom i la varietat de planta (seran sàlvies, gazànies i lavandes que ompliran el Parc del Motocròs de vida i colors).

Comissió jardí 04.04

La propera setmana arribaran les plantes a l’Institut per acabar de créixer i serà l’última setmana de maig quan es distribuiran als diferents grups que les plantaran al nostre jardí comunitari.

El mateix dia 5 de maig durant el matí també tindrem ocasió, a banda de plantar, de fer un taller de decoració del jardí, pintant les tanques i les pedres de colors. La primavera ha arribat ja a la Serra d’en Mena!!!

Llegir més

Foto grup motor

Són molts els protagonistes que treballen la programació per la IV edició de la Diada de la Primavera

Molts són els agents que s’han sumat a col·laborar en aquesta activitat comunitària de la Serra d’en Mena, que enguany compta amb propostes de continuïtat i altres d’innovació

Des de la comissió d’estima pel barri, l’AVV del Raval, l’escola bressol municipal Els Pins, l’AMPA de l’escola Tanit i la Xarxa de Valors organitzen el jardí del barri, una proposta que implica quatre escoles de la zona, un institut i tres entitats. Enguany es plantaran més de 400 plantes i es farà un taller de decoració del jardí comunitari.

Llegir més