Equip de Mediació

Servei de Convivència. Av. Generalitat, 112 Santa Coloma de Gramenet
Tècnica: Ma. Isabel Copetudo Padreda
Equip de Mediació. Carrer de Wagner, 19 (Centre Cívic Fondo) Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 934 62 40 55 – 934 62 40 84
e-mail: serveideconvivencia@gramenet.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Servei de l’ Administració local
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
L’Equip de Mediació és un servei públic, d’accés universal i gratuït que a través de la mediació i altres instruments de gestió positiva de conflictes treballa la millora de la convivència i les relacions veïnals.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Sta. Coloma de Gramenet
PROGRAMES
Suport a les comunitats de veïns i veïnes: acompanyament en els processos de construcció de les comunitats de propietaris i propietàries, millora de la gestió interna, millora de la comunicació i de les relacions veïnals. Millora de la qualitat democràtica interna i dels canals de participació dels veïns i veïnes.
Promoure la convivència, el civisme, i les relaciones veïnals en els espais públics i altres espais de relació: observació i prospecció de l’espai públic amb una vessant clarament preventiva i proactiva. Diàleg i converses amb els veïns i veïnes i persones referents per a la detecció de situacions de desconfort i/o que puguin incidir sobre la convivència.
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Ciutadania
A QUI S’ADREÇA?
Tota la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet
HORARI
Dilluns a divendres 10 a 14 h i de 16 a 22 h.
Tl 933 92 27 14

Notícies

Després de la III Trobada Comunitària, arriba el moment de donar-vos les gràcies

Gràcies a totes i tots els que ens acompanyeu en el procés comunitari de la Serra d’en Mena:

Llegir més

'Trobades improbables': un homenatge a les més de 300 persones que han participat en la Programació comunitària

A més de en recursos, la Serra d'en Mena és rica en humanitat. No només en individus, que també, sinó en persones que s'esforcen, que ho donen tot i que fan possible que un projecte com la Programació comunitària vegi la llum. És una de les grans idees que transpira tot el procés comunitari: l'immens poder de ciutadania coordinada.

La capacitat transformadora de l'entorn que tenen els veïns i veïnes del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Aquest vídeo és un homenatge a les més de 300 persones que participen en el projecte. A tots els que hem crescut i ens hem empoderat aprenent dels altres, construint junts uns barris millors i deixant que el procés comunitari ens transformi també a nosaltres.

El que hem fet junts, durant quatre anys, va de teixir una xarxa i d'unir a persones, de reivindicar-nos, fer-nos valdre i creure'ns-ho. Creure en què plegats ho podem tot. Però va, especialment d'encontres. Va d'haver-nos trobat tots en un mateix espai, treballant per un projecte comú. Va de... Trobades improbables.

https://youtu.be/Ls1Kgnz2ux4

Llegir més

El potencial humà de la Serra d'en Mena s'exhibeix a la III Trobada Comunitària

Més de 120 persones donen la benvinguda a la Programació Comunitària a la sala Joan Brossa de la Biblioteca de Can Peixauet plena de gom a gom

Persones empoderades que fan xarxa i estableixen sinergies per transformar els barris i milloren la convivència. Si una cosa ha quedat clara a la tercera Trobada Comunitària de la Serra d'en Mena, és que aquesta premissa, pedra angular del procés comunitari que es va engegar als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet fa quatre anys, s'ha assolit amb escreix.

Llegir més