Equip de Mediació

Servei de Convivència. Av. Generalitat, 112 Santa Coloma de Gramenet
Tècnica: Ma. Isabel Copetudo Padreda
Equip de Mediació. Carrer de Wagner, 19 (Centre Cívic Fondo) Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 934 62 40 55 – 934 62 40 84
e-mail: serveideconvivencia@gramenet.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Servei de l’ Administració local
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
L’Equip de Mediació és un servei públic, d’accés universal i gratuït que a través de la mediació i altres instruments de gestió positiva de conflictes treballa la millora de la convivència i les relacions veïnals.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Sta. Coloma de Gramenet
PROGRAMES
Suport a les comunitats de veïns i veïnes: acompanyament en els processos de construcció de les comunitats de propietaris i propietàries, millora de la gestió interna, millora de la comunicació i de les relacions veïnals. Millora de la qualitat democràtica interna i dels canals de participació dels veïns i veïnes.
Promoure la convivència, el civisme, i les relaciones veïnals en els espais públics i altres espais de relació: observació i prospecció de l’espai públic amb una vessant clarament preventiva i proactiva. Diàleg i converses amb els veïns i veïnes i persones referents per a la detecció de situacions de desconfort i/o que puguin incidir sobre la convivència.
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Ciutadania
A QUI S’ADREÇA?
Tota la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet
HORARI
Dilluns a divendres 10 a 14 h i de 16 a 22 h.
Tl 933 92 27 14

Notícies

La gent que mou el barri diada de la primavera

La gent que mou el barri: la fórmula de la tarda resulta un èxit per a la IV edició de la Diada de la Primavera

El parc dels Pins del Motocròs ha estat, per quart any consecutiu, l'escenari de la celebració per la convivència dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa

Més de 1.500 persones certifiquen que la Diada de la Primavera és una de les jornades més concorregudes de Santa Coloma de Gramenet

Un projecte comunitari consolidat i que segueix treballant per millorar el dia a dia i l'estima pels barris de la Serra d'en Mena de Santa Coloma de Gramenet. Una festa anual que aquest 2018 ha arribat a la seva quarta edició i que és un cant a la primavera, a la diversitat, a la diversió i a la convivència. I, una altra vegada, un èxit rotund d'afluència, amb més de 1.500 persones gaudint de la gran celebració ciutadana del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Novament, la Diada de la Primavera ha esdevingut l'aparador d'uns barris que pugnen per escriure un relat basat en les seves potencialitats, en la identitat positiva i compartida.

Llegir més

Després de la III Trobada Comunitària, arriba el moment de donar-vos les gràcies

Gràcies a totes i tots els que ens acompanyeu en el procés comunitari de la Serra d’en Mena:

Llegir més

'Trobades improbables': un homenatge a les més de 300 persones que han participat en la Programació comunitària

A més de en recursos, la Serra d'en Mena és rica en humanitat. No només en individus, que també, sinó en persones que s'esforcen, que ho donen tot i que fan possible que un projecte com la Programació comunitària vegi la llum. És una de les grans idees que transpira tot el procés comunitari: l'immens poder de ciutadania coordinada.

La capacitat transformadora de l'entorn que tenen els veïns i veïnes del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Aquest vídeo és un homenatge a les més de 300 persones que participen en el projecte. A tots els que hem crescut i ens hem empoderat aprenent dels altres, construint junts uns barris millors i deixant que el procés comunitari ens transformi també a nosaltres.

El que hem fet junts, durant quatre anys, va de teixir una xarxa i d'unir a persones, de reivindicar-nos, fer-nos valdre i creure'ns-ho. Creure en què plegats ho podem tot. Però va, especialment d'encontres. Va d'haver-nos trobat tots en un mateix espai, treballant per un projecte comú. Va de... Trobades improbables.

https://youtu.be/Ls1Kgnz2ux4

Llegir més

El potencial humà de la Serra d'en Mena s'exhibeix a la III Trobada Comunitària

Més de 120 persones donen la benvinguda a la Programació Comunitària a la sala Joan Brossa de la Biblioteca de Can Peixauet plena de gom a gom

Persones empoderades que fan xarxa i estableixen sinergies per transformar els barris i milloren la convivència. Si una cosa ha quedat clara a la tercera Trobada Comunitària de la Serra d'en Mena, és que aquesta premissa, pedra angular del procés comunitari que es va engegar als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet fa quatre anys, s'ha assolit amb escreix.

Llegir més