Les entitats del barri del Raval celebren la seva festa amb el Ravaleando

Les associacions del barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet van oferir la seva mostra d’hivern a la Biblioteca de Can Peixauet


Desafiant el fred del mes de desembre d’enguany, les entitats del barri del Raval es van aplegar, el passat dia 2, des de primera hora del matí a la plaça que presideix la Biblioteca Can Peixauet per la seva gran festa: El Ravaleando. I no n’és un de qualsevol. Aquest 2017, la mostra d’entitats d’aquest barri de la Serra d’en Mena de Santa Coloma de Gramenet arriba el lustre. Cinc anys reivindicant-se i celebrant-se davant els veïns i veïnes.

Ravaleando

En van ser un bon munt els que s’hi van apropar a gaudir de les activitats preparades per associacions com AAVV Raval, Casal dels infants, La Convivència, L’Associació de Voluntaris de la Protecció Civil, la Biblioteca de Can Peixauet, Karate Can Peixauet, AMPA Antoni Gaudí, Sonrie con Rocío... En l’edició d’enguany, també s’ha presentat en societat la nova entitat de dones gitanes, Las Canasteras.

Fins a les 14.00 hores, tots els assistents van gaudir d’un tastet del què fa cadascuna de les associacions i entitats que formen part del Raval.

Hi va haver una mostra del taller de treballs manuals de centre cívic Monturiol; exhibició del Karate Can peixauet; un conte explicat per la Biblioteca, un taller de collarets i cançons i danses típiques del Marroc amb La Convivència; la caseta del barri del Casal dels infants amb jocs pels més petits i un taller d’imans nadalencs; taller de goma eva i decoració de pinyes de nadal de l’AMPA Antoni Gaudí; una mostra de treballs manuals de les dones del Casal dels Infants; tastet de te i pastes del Marroc; mostra de galetes de Las Canasteras; jocs de taula a càrrec de l’AVV del Raval… Tot un desplegament d’idees i iniciatives que ajuden a enfortir els llaços de la comunitat.

Des del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de la Serra d’en Mena s’ha incorporat aquesta activitat a la Programació Comunitària que es desplega als barris del Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos de la ciutat. S’ha acompanyat a les associacions durant les jornades de preparació i s’ha col·laborat en tasques logístiques per tal de fer possible que les entitats del barri segueixin unint esforços per realitzar aquesta gran festa conjunta.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.