Els recursos i entitats de la Serra d’en Mena es retroben

Diversos recursos i entitats de la Serra d’en Mena es reuneixen telemàticament per intercanviar les seves experiències durant l’actual període de confinament.

La trobada, a través d’una videoconferència va tenir lloc el passat dimecres 13 de maig. L’objectiu de la reunió era tornar a arreplegar els recursos que participen del procés comunitari i conèixer l’estat en que es troben actualment amb la crisi sanitària. En aquesta primera trobada hi van participar el Casal dels Infants, el CRIJ Rellotge XXI, la Fundació Germina i el Centre Obert Moisès.

A la reunió també s’ha parlat dels diferents escenaris amb els què ens podríem trobar durant el període estival. Casals, d’estiu, colònies, dinamitzacions, activitats a l’aire lliure… tot un seguit d’accions que caldrà anar programant progressivament segons avanci el procés de desescalada.

Ara és moment de repensar-se, de ser creatius i innovadors. La recerca de noves eines per arribar a la ciutadania és clau durant aquest període i és per això que volem treballar conjuntament totes aquestes possibilitats per tal d’adaptar l’oferta a les necessitats del territori.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.