El Programa d’Èxit Educatiu dóna resposta als conflictes a la llar

Divendres dia 14 de desembre va tenir lloc a la Biblioteca Can Peixauet la primera activitat de la programació d’enguany. Juntes vam treballar estratègies per gestionar diferents conflictes a casa.

La Biblioteca Can Peixauet va acollir divendres una trentena de famílies, majoritàriament mares, que van voler treballar plegades qüestions que els hi preocupaven a la llar: com afrontar moments quotidians com vestir-se, la utilització de les pantalles, el moment d’anar a dormir, fer els deures, estudiar…


Dinamitzada per tècniques i mares de la Biblioteca Can Peixauet, juntament amb l’equip ici, aquesta és la primera activitat d’enguany del Programa d’Èxit Educatiu: una programació que dóna resposta a necessitats de les famílies relatives a la criança positiva, l’acompanyament a casa, la comunicació i la participació.


Quatre han estat les activitats pactades per aquest curs i que el grup motor, conformat per professionals i famílies del Projecte Paidos, la Fundació Germina, el CRIJ Rellotge XXI, el Casal dels Infants, la Biblioteca Can Peixauet i la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, oferirà a altres famílies del barri.


La rebuda de la primera activitat va ser molt bona entre les mares, que van saber utilitzar aquest espai de confiança per seguir construint plegades l’educació dels seus fills i filles.

Aprofitem per convidar-vos a les properes activitats, us hi esperem!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.