El grup motor d’Èxit Educatiu avalua la 1a activitat d’enguany i ja prepara la segona

Dimecres dia 9 de gener tot el grup motor del Programa Social de Suport Familiar a l’Èxit Educatiu va valorar l’activitat del desembre sobre normes, límits i conflictes a la llar i ja va començar a preparar la del febrer, sobre expectatives i rendiment educatiu.

Professionals i famílies de la Fundació Germina, el Casal dels Infants, la Biblioteca Can Peixauet i el CIRJ Rellotge XXI van trobar-se per avaluar la primera activitat d’enguany. Hi va haver una bona valoració general de l’activitat per l’interès dels continguts i la dinàmica realitzada, amb una vintena de famílies participants. Es va aconseguir donar més difusió i coneixement del projecte, compartir coneixements, aprenentatges i experiències.

Imatge èxit 09.01

Davant el gran interès i preocupació de la temàtica de la gestió de les pantalles i aparells electrònics, es va acordar oferir una activitat específica al març, amb una persona experta. Més endavant tindrem més informació.
A partir d’ara en totes les activitats s’habilitarà una part de la sala per la infància amb una persona dinamitzadora i algunes joguines o una activitat per ells/es.


Pel que fa a la segona activitat que s’oferirà enguany, es realitzarà el 15 de febrer a les 18 hores a Casal dels Infants (carrer de Monturiol 112), i abordarem les expectatives familiars i el rendiment educatiu dels fills i les filles. Així que si ets mare, pare o tutor, amb infants i joves de 3 a 18 anys, i t’interessa treballar què esperem dels nostres fills/es, com ho comuniquem a ells/es, i com influeix en el seu rendiment acadèmic, aquest espai és pera tu.


Us hi esperem!!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.