El Grup Ciutadà es troba per avançar amb la Programació d’enguany

El Grup Ciutadà planteja les properes fites per aquest trimestre: el carnaval jove, la dinamització del parc del Motocròs, la Diada de la Primavera i la Trobada Comunitària

Dimecres 16 de gener al Centre d’Empreses de Can Peixauet va tenir lloc la reunió del Grup Ciutadà, on van assistir representants de l’Associació de Veïns del Raval, de l’Associació La Convivència i ciutadania a títol individual.

El Programa de Dinamització de l’Espai Públic planteja organitzar i desenvolupar activitats al Parc del Motocròs els divendres des del març fins al juliol. Les entitats que vulguin formar part es poden posar en contacte amb l’equip ICI i conjuntament realitzarem una programació amb continguts socioeducatius, mediambientals, lúdics i cooperatius, etc.

La rua infantil i juvenil dels barris de la Serra d’en Mena engega de nou amb la participació de diverses entitats i recursos. Enguany la seva organització ja s’inicia i aviat es tornarà a decidir una temàtica conjunta. És una activitat oberta i sou a temps de participar! La reunió d’organització serà el dimarts dia 22 a les 10h al Casal dels Infants.

El grup ciutadà també ha fet esment ja de les possibles dates de la cinquena edició de la Diada de la Primavera. Es vol tornar a proposar per començaments d’abril, i tot indica que es realitzarà en divendres a la tarda. Preneu nota a l’agenda! La primera reunió del Grup Motor serà el dimecres 6 de febrer a les 18.30h al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 98). Per últim, es va fer esment a l’avaluació del procés comunitari, que ja gairebé entra a la recta final amb la recollida de visions, opinions i veus de la comunitat. Ja es comença a parlar dels espais on es presentaran els seus resultats, com a la quarta Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.