El Faro, servei social protestant

El FaroAny de fundació: 1996
Adreça postal: C/ Pirineus,2 · 08923 Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: C/ Pirineus,2 · 08923 Santa Coloma de Gramenet · Barcelona
e-mail: direccio@elfarsocial.cat

Web: http://www.elfarsocial.cat/

El Far, Servei Social Protestant som una entitat sense ànim de lucre que oferim diferents recursos adreçats a persones en situació de vulnerabilitat (Infancia, Adolescència, Famílies, Adults amb problemes d’addiccions, cooperació internacional)

Calendari d’activitats

3 octubre: Olímpiades; 30 d’octubre: Castanyada (Castaween); 20 novembre (Dia Drets dels Infants); 17.12.2015 (Concert de Nadal)

Notícies

escuma

La 3ª edició de la Troca del Trikinyaki es consolida a la programació d'estiu

Enguany ha estat el parc de Can Zam l'escenari de la trobada de casals d'estiu de la Serra d'en Mena: la Troca del Trikinyaki. Més de 300 infants i adolescents des dels 3 als 12 anys han pogut gaudir d'un temps d'esbarjo i festa: inflables, tobogans, diversitat de jocs i esports, escuma, espectacle de màgia, etc.

Llegir més

taules de treball de la Programació Comunitària de la Serra d'en Mena

Les primeres reunions de les taules de treball de la Programació Comunitària de la Serra d'en Mena posen el fil a l'agulla

Institucions, professionals i ciutadania del territori es divideixen en quatre taules de treball que tenen com a objectiu dibuixar el mapa d'accions de la Programació Comunitària

Són els grans protagonistes del procés de creació de la Programació Comunitària de la Serra d'en Mena, els agents tècnics del territori sumen els seus esforços per donar forma al conjunt d'accions que integraran el programa final d'activitats per a les quatre barriades de la Serra d'en Mena de Santa Coloma de Gramanet (Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa). Institucions, professionals i ciutadania es reparteixen en quatre taules de treball que ja han començat el procés de cosir el teixit que donarà forma a la Programació Comunitària.

Llegir més

Escola oberta d'estiu de la Serra d'en Mena: doble Troca del Trikinyaki i reforç dels casals d'estiu

Diversos tallers i activitats itinerants de l'Escola oberta d'estiu de la Serra d'en Mena complementaran l’oferta existent en els casals d’estiu dels barris de Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet

El dijous, 7 de juliol, arrenca la II Escola d’Estiu de la Serra d’en Mena, un conjunt d’activitats, tallers i trobades que reforcen la programació dels casals d’estiu dels barris de Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet. Entre les accions que s’han preparat enguany, destaca la trobada de casals d’estiu, la Troca del Trikinyaki. Aquest 2016, amb més de 600 participants en una doble jornada, una infantil al parc de Can Zam, el 7 de juliol, i una juvenil al Parc del Molinet, l’11 de juliol.

Llegir més

Carnestoles 2016

Les Entitats organitzen la rua de Carnaval més jove a la Serra d'en Mena

En aquesta iniciativa participen Casal dels Infants, el projecte Paidós, el centre obert Moisès del Far, el centre obert Rialles dels Maristes- llar Champagnat, el centre obert de la Fundació Germina, el Centre de Recursos Infantil i Juvenil Rellotge XXI i el Club Social Funamment. L'activitat compta amb el suport del Projecte ICI i de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Llegir més

El Faro

El Far Servei Social Protestant realizarà una cantata de Nadal

El Faro

Celebrem el Nadal

El Far Servei Social Protestant, informa que el pròxim 17 de desembre tindrà lloc la festa de Nadal al Parc del Motocros a les 18:00h. L'activitat estarà adreçada als ciutadans i ciutadanes del barri Santa Rosa.

Què farem? Una cantata en la qual participaran els infants de 4 a 11 anys.

Per què? Volem celebrar el Nadal amb tots els veïns i veïnes de Santa Rosa.

El Far, Servei Social Protestant és una entitat que compta amb el recurs socioeducatiu diürn: Centre Obert Moisès ubicat al C/Pirineus núm.2.

És un acte únic i original. Us hi esperem!!!

Llegir més