El 22 i 23 d’abril us hi esperem a la Diada de la Primavera 2017

Ja tenim data! Aquest any hem decidit que la farem ben grossa. Finalment, la Diada de la Primavera 2017 tindrà lloc el cap de setmana dels dies 22 i 23 d’abril. Com sempre, la primera jornada tindrà lloc al Parc dels Pins del Motocross, amb tot d’activitats organitzades per la gent del barri. El plat fort de la segona serà la Diada Castellera a la Plaça del Rellotge del barri del Fondo.

Grup Motor Diada de la Primavera 2017 Serra d'en Mena

Aquest ha estat el principal anunci de la segona reunió del Grup Motor de la Diada de la Primavera 2017, que ha tingut lloc aquest dilluns 20 de febrer al Centre Cívic del Raval. Hem començat a sentir les primeres propostes d’activitats i a buscar maneres de col·laborar entre les diferents entitats de la Serra d’en Mena.

En mig d’un ambient de treball molt positiu, les moltes cares noves que han assistit a la trobada s’han sentit com a casa, ja que els veterans han pres el paper de padrins, resolent dubtes i proporcionant suport. I és que aquesta és ja la tercera edició de la Diada de la Primavera i es nota. Hi ha un bagatge previ, molta feina feta conjuntament i les entitats ja tenen molt interioritzades les maneres de treballar i les metodologies. Tothom aporta idees i noves propostes d’activitats. I és que la Diada de la Primavera és de tothom, i tothom fa pinya per a que sigui, de nou, un èxit.

Grup Motor Diada de la Primavera 2017 Serra d'en Mena

Es van definir els quatre eixos de treball on s’emmarcaran  les diferents activitats de la Diada de la Primavera 2017. Tres són velles conegudes, ja que repeteixen de les anteriors edicions: Salut i Esport, el Zoco de les idees i elements simbòlics del barri (on es treballaran les propostes artístiques de la Serra d’en Mena. i el Tastet per tothom, amb plats d’aquí i d’allà que menjarem el dia 22 al Parc del Pins del Motocross. La gran novetat és la quarta comissió, la de Sant Jordi. I és que volem aprofitar per celebrar la diada de la rosa i el llibre com es mereix, amb la Diada Castellera com a gran acte central i tot d’activitats centrades en el foment de la lectura i la cultura. Ara, doncs, toca posar-se mans a l’obra, que ens reunim les comissions i posar el resultat de tota aquesta feina en comú. Continuarem informant.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.