Diada de la Primavera 2017. El paper dels voluntaris, amb en Miguel Mas, de Protecció Civil de Santa Coloma

Una festa com la Diada de la Primavera consta de moltes parts diferents. Algunes són evidents i les gaudim activament, com les activitats que tindran lloc els dies 22 i 23 d’abril. Hi ha d’altres, però, que no són visibles a simple vista, però són essencials per al bon funcionament de la Diada de la Primavera. Tal és el cas de la feina que fa l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Coloma de Gramenet, bàsica a l’hora de garantir la seguretat i la logística de la festa. El seu president, Miguel Mas, ens detalla la seva feina.

Transport d’aliments, control de transit i talls de carrers durant el Cross del Motocross… Moltes són les tasques que els voluntaris de Protecció Civil de Santa Coloma duran a terme els propers dies 22 i 23 d’abril durant la Diada de la Primavera de laSerra d’en Mena. En Miguel Mas també ens explica que seran presents a la Diada Castellera, ja que seran els encarregats de vetllar per l’ordre i la seguretat dels assistents.

Celebrem junts la III Edició de la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena, Convivència, Salut i Cultura als barris. Els barris de Fondo, Santa Rosa, Raval i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet et conviden a saludar l’estació més florida de l’any. Demostrem la nostra estima pels barris, la interculturalitat i la convivència en una diada única i integradora que recull el testimoni de l’èxit de les dues anteriors edicions. Si t’agrada l’art, conèixer i sentir com tothom festeja el moment de l’any que fa reviure els sentits, no t’ho pots perdre!

30 activitats entre el 22 i el 23 d’abril, organitzades per 22 associacions ciutadanes, 5 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Tots plegats reivindiquen amb orgull “Jo Sóc Serra d’en Mena”, com a tret que els agermana i els uneix.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.