Diada de la Primavera 2016. Tot recordant amb en Juanra Gálvez, de la Colla Castellera Laietans de Gramenet

De sempre, un dels plats forts de la Diada de la Primavera ha estat la Diada Castellera de diumenge a la plaça del Rellotge. Aquest any no ho serà menys, al contrari, amb un Castell de Tothom del que en sentirem a parlar. Però, abans, hem parlat amb en Juanra Gálvez, president de la Colla Laietans de Gramenet per tal de recordar com va anar l’edició de l’any passat.

Mentre preparen una Diada de la Primavera 2017, amb un Castell de Tothom que ha de servir de colofó de la gran festa de la Serra d’en Mena, en Juanra ens explica com el procès comunitari ha influit a l’hora de crear complicitats entre les diferents entitats del barri, així com a eina per a crear teixit comunitari i donar a conèixer els espais de la Serra d’en Mena.

Celebrem junts la III Edició de la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena, Convivència, Salut i Cultura als barris. Els barris de Fondo, Santa Rosa, Raval i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet et conviden a saludar l’estació més florida de l’any. Demostrem la nostra estima pels barris, la interculturalitat i la convivència en una diada única i integradora que recull el testimoni de l’èxit de les dues anteriors edicions. Si t’agrada l’art, conèixer i sentir com tothom festeja el moment de l’any que fa reviure els sentits, no t’ho pots perdre!

30 activitats entre el 22 i el 23 d’abril, organitzades per 22 associacions ciutadanes, 5 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Tots plegats reivindiquen amb orgull “Jo Sóc Serra d’en Mena”, com a tret que els agermana i els uneix.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.