La Diada de la Primavera

Celebrem plegats la Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena

Una jornada de festa, tallers, música en viu i molta diversió. A través de diverses expressions artístiques, activitats lúdiques i el foment de l’estil de vida saludable, el 5 de maig donarem la benvinguda a la primavera en la festa ciutadana de la Serra d’en Mena, que enguany celebra la quarta edició. Els i les protagonistes de l’activitat seran tots els ciutadans/es, professionals i associacions, tant de l’àmbit públic com privat, que treballen junts en un projecte per promoure la convivència i la cohesió social, i que avui proclamen amb orgull “Jo sóc Serra d’en Mena”. Sota el lema “Jo sóc”, manifestem plegats pertinença, identitat, compromís i responsabilitat, “Tots som”, perquè tots creiem en una societat plural més activa.

Celebrem junts la IV Edició de la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena, Convivència + Diversió + Diversitat = CONDIVÈRSIA als barris. El Fondo, Santa Rosa, Raval i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet et conviden a saludar l’estació més florida de l’any. Demostrem la nostra estima pels barris, la interculturalitat i la convivència en una diada única i integradora que recull el testimoni de les tres anteriors edicions. També seguirem reivindicant els barris saludables amb la implicació de l’eix de salut, dels CAPs El Fondo i Santa Rosa, que repeteixen per tercera vegada en aquest 2018. Si vols conèixer i sentir com tothom celebra el moment de l’any que fa reviure els sentits, no t’ho pots perdre! T’hi esperem!

Veure el programa d’activitats

On i quan celebrarem la Diada de la Primavera 2018

24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Comptarem amb un reconeixement de la Gent que Mou els Barris, i als més de 100 voluntaris i voluntàries de l’activitat. Tots plegats reivindiquen amb orgull “Jo Sóc Serra d’en Mena”, com a tret que ens agermana i ens uneix.

Recorda la Diada de la Primavera 2015

Recorda la Diada de la Primavera 2016

Recorda la Diada de la Primavera 2017