La Diada de la Primavera

Celebrem plegats la Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena

Una jornada de festa, tallers, música en viu i molta diversió. A través de diverses expressions artístiques, activitats lúdiques i el foment de l’estil de vida saludable, el 12 d’abril,  a partir de les 17.00 hores i fins a les 20.00 hores, donarem la benvinguda a la primavera en la festa ciutadana de la Serra d’en Mena, que enguany celebra la cinquena edició. Els i les protagonistes de l’activitat seran tots els ciutadans/es, professionals i associacions, tant de l’àmbit públic com privat, que treballen junts en un projecte per promoure la convivència i la cohesió social, i que avui proclamen amb orgull “Jo sóc Serra d’en Mena”. Sota el lema “Jo sóc”, manifestem plegats pertinença, identitat, compromís i responsabilitat, “Tots som”, perquè tots creiem en una societat plural més activa.

Celebrem junts la V Edició de la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena, El cor del barri. El Fondo, Santa Rosa, Raval i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet et conviden a saludar l’estació més florida de l’any. Demostrem la nostra estima pels barris, la interculturalitat i la convivència en una diada única i integradora que recull el testimoni de les tres anteriors edicions. També seguirem reivindicant els barris saludables amb la implicació de l’eix de salut, dels CAPs El Fondo i Santa Rosa.

En la cinquena edició:

  • Repetiran dues de les activitats veteranes de la festa: ‘El jardí del barri’ i ‘El tastet de tothom’. Des del 2015, els nens i nenes de la Serra d’en Mena han plantat més d’un miler de plantes als parterres del parc dels Pins on descansa el jardí que, any rere any, es va poblant de noves flors. En aquesta edició, se n’esperen vora 400 de noves. Pel que fa a l’àpat per la convivència, el tastet, agafa forma de berenar.
  •  Recuperem la gimcana, que ja es va incloure per primer cop en la segona edició i durà com a títol ‘A 100 pulsacions’, jugant amb el lema d’aquest any -‘El cor del barri’. En formaran part les activitats de l’eix salut, jocs, bitlles humanes o un circuit d’educació vial.
  • Una altra de les novetats és ‘Cors menuts’, una zona infantil que inclou el nadòpolis, per a nadons fins a 3 anys, l’hora del conte i altres propostes pels petits de la casa.
  • I també ‘l’Espai batecs’, on s’agrupen propostes més relaxades i que conviden a la reflexió, com activitats d’acompanyament a la gent gran i intergeneracionals, el mapa de la felicitat del barri o un panell antirumors.
  • El taller de RCP, les activitats esportives o un taller de titelles formen part de l’espai: ‘Que no s’aturi el cor’, mentre l’escenari continuarà sent el lloc per les actuacions ‘El cor a ritme de rap’ i un concert de música tradicional armènia.

Si vols conèixer i sentir com tothom celebra el moment de l’any que fa reviure els sentits, no t’ho pots perdre! T’hi esperem!

Veure el programa d’activitats

On i quan celebrarem la Diada de la Primavera 2019

22 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Comptarem amb un reconeixement de la Gent que Mou els Barris, i als més de 100 voluntaris i voluntàries de la festa. Tots plegats reivindiquen amb orgull “Jo Sóc Serra d’en Mena”, com a tret que ens agermana i ens uneix.

Edicions anteriors:

Diada de la Primavera 2015

Diada de la Primavera 2016

Diada de la Primavera 2017

Diada de la Primavera 2018