La Diada de la Primavera

Celebrem plegats la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena

Tres dies de festa, tallers, música en viu i molta diversió. A través de diverses expressions artístiques, activitats lúdiques i el foment de l’estil de vida saludable el 19, 22 i 23 d’abril donarem la benvinguda a la primavera en la festa ciutadana de la Serra d’en Mena, que enguany celebra la tercera edició. Els protagonistes de l’activitat seran tots els ciutadans, professionals i associacions, tant de l’àmbit públic com privat, que treballen junts en un projecte per promoure la convivència i la cohesió social, i que avui proclamen amb orgull “Jo sóc Serra d’en Mena”. Sota el lema “Jo sóc”, manifestem plegats pertinença, identitat, compromís i responsabilitat, “Tots som”, perquè tots creiem en una societat plural més activa.

Veure el programa d’activitats

On i quan celebrarem la Diada de la Primavera 2017

Diada de la Primavera 2017

Celebrem junts la III Edició de la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena, Convivència, Salut i Cultura als barris. Els barris de Fondo, Santa Rosa, Raval i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet et conviden a saludar l’estació més florida de l’any. Demostrem la nostra estima pels barris, la interculturalitat i la convivència en una diada única i integradora que recull el testimoni de l’èxit de les dues anteriors edicions. Si t’agrada l’art, conèixer i sentir com tothom festeja el moment de l’any que fa reviure els sentits, no t’ho pots perdre!

Com a novetat de la tercera edició -a més de la celebració al Parc dels pins del Motocròs, el dia 22 d’abril, cal destacar un seguit d’activitats dedicades a la cultura amb la incorporació d’una jornada festiva de Sant Jordi a la plaça del Rellotge del barri del Fondo, el 23 d’abril, que complementarà la ja tradicional Trobada Castellera. Però això no és tot, a més, els Laietans de Gramenet, la colla castellera de la Serra d’en Mena, ens proposa el desafiament de construir el “Castell de tothom”, amb el repte d’incorporar 30 nacionalitats a la pinya del castell. També seguirem reivindicant els barris saludables amb la implicació de l’eix de salut, dels CAPs El Fondo i Santa Rosa, que repeteixen per segon cop en aquest 2017.

30 activitats entre el 22 i el 23 d’abril, organitzades per 22 associacions ciutadanes, 5 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Tots plegats reivindiquen amb orgull “Jo Sóc Serra d’en Mena”, com a tret que els agermana i els uneix.

Recorda la Diada de la Primavera 2015

Recorda la Diada de la Primavera 2016