Diada de la Primavera 2017. Tot a punt per a la gran festa de la Serra d’en Mena

Ja està tot preparat: els organitzadors, llestos; les activitats, a punt; la logística i la seguretat, definides. Només queden els petits detalls per a que la Diada de la Primavera 2017 sigui un gran èxit. El passat dimecres 19 d’abril va tenir lloc al Centre Cívic del Fondo la darrera reunió del Grup Motor de la Diada de la Primavera, que ens va servir per acabar de distribuir tasques i organitzar la logística. També vam aprofitar per a que la colla castellera Laietans de Gramenet ens expliquès com col·laborar en la pinya del Castell de Tothom, el plat fort de la Diada Castellera del dia 23 d’abril.

darrera-reunio-grup-motor-diada-primavera-2017

En Martín Miralles va obrir la trobada agraint a tothom la feina d’aquests darrers mesos per a què la Diada de la Primavera 2017 torni a ser un èxit entre els veïns, i es va repassar el timming de la festa amb les diferents entitats i recursos i es van acabar de definir els darrers detalls.

Seguidament, la colla castellera Laietans de Gramenet va prendre la paraula per explicar als assistents en què consistirà el Castell de Tothom del 23 d’abril i, sobretot, com poden col·laborar a l’hora de fer la pinya del castells. Una mica d’història, consells i normes de seguretat i fins i tot com posar-se la característica faixa dels castellers  van formar part de les explicacions dels Laietans.

Un cop explicada la teoria, però, tocava passar a la pràctica. Així que tothom va baixar al pati del Centre Cívic de Fondo, ens vam posar la faixa i, ajudats pels membres de la colla Laietans, vam trobar el nostre lloc a la pinya, vam aprendre a donar suport als castellers i, en definitiva, vam passar una estona divertida preparant-nos per la Diada Castellera de diumenge.

Celebrem junts la III Edició de la Diada de la Primavera a la Serra d’en Mena, Convivència, Salut i Cultura als barris. Els barris de Fondo, Santa Rosa, Raval i Safaretjos de Santa Coloma de Gramenet et conviden a saludar l’estació més florida de l’any. Demostrem la nostra estima pels barris, la interculturalitat i la convivència en una diada única i integradora que recull el testimoni de l’èxit de les dues anteriors edicions. Si t’agrada l’art, conèixer i sentir com tothom festeja el moment de l’any que fa reviure els sentits, no t’ho pots perdre!

30 activitats entre el 22 i el 23 d’abril, organitzades per 22 associacions ciutadanes, 5 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Tots plegats reivindiquen amb orgull “Jo Sóc Serra d’en Mena”, com a tret que els agermana i els uneix.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.