Diada de la Primavera 2017. L’èxit del Castell de Tothom corona la segona jornada de la festa de la Serra d’en Mena

La Diada de la Primavera 2017 ja és història, història en majúscules per a la Serra d’en Mena. La segona jornada de la gran festa del barri, amb la Trobada Castellera com a plat fort ha resultat un èxit; tant les activitats presents a la Plaça del Rellotge, amb el dia de Sant Jordi i la cultura com a elements centrals, com la Trobada  Castellera, amb el Castell de Tothom com a culminació, han tornat a demostrar la força del treball comunitari desenvolupat al barri.

Trobada Castellera Diada de la Primavera 2017 Laietans de Gramenet

La de diumenge era una segona jornada de la Diada de la Primavera ben especial. La coincidència amb el dia de la rosa i el llibre ha estat un motiu ideal per organitzar el Sant Jordi al Fondo, un conjunt d’activitats amb la cultura, els llibres i les roses com a eixos centrals. Sota les carpes situades a la Plaça del Rellotge, representants de l’institut La Bastida, les biblioteques de Fondo i Can Peixauet, l’associació Karate Can Peixauet i l’AMPA de l’Antoni Gaudí començaven sobre les 10:30 les seves activitats.

S’ha de dir que han tingut molta feina! Joves i grans, d’aquí i d’allà, s’han apropat als tallers de Punts de Llibre, de Roses i Desitjos, de Guixos de Colors i de Maquillatge. També han fet un cop d’ull a la carpa de Llibres per a Tothom, on publicacions de tot tipus volaven.

Trobada Castellera Diada de la Primavera 2017

Una hora després, sobre les 11:30, un so familiar, de tenores i tambors, arrivaba des de la parada de metro. Era la colla Laietans de Gramenet, acompanyats dels Passadors de Sant Adrià, convidats a la segona jornada de la Diada de la Primavera 2017, que baixaven a la Plaça del Rellotge a celebrar la Trobada Castellera, culminació i i gran fi de festa.

El castell de Tothom, símbol de la força del treball col•laboratiu de la Serra d’en Mena

Tocat el migdia les dues colles s’han anat turnant a l’hora de fer castells, mentre que els que havien de formar part del Castell de Tothom prenien bona nota, ja que, descobririen, fer pinya requereix de tècnica i força. Finalment, com a gran final de festa, ha arribat l’hora del Castell de Tothom. Representants de 16 nacionalitats s’han unit als esforços conjunts de Laietans i Passadors per fer pujar un castell símbol de que, si tothom posa les seves forces en un mateix objectiu, els resultats acaben per arribar.

I així, amb la satisfacció d’haver aconseguit una fita simbòlica per a la Serra d’en Mena, va acabar la Diada de la Primavera 2017. Temps hi haurà per les valoracions en fred, però la primera impressió d’aquesta tercera edició de la festa del barri no pot ser més positiva. L’any vinent més i millor!

Els millors moments de la segona jornada de la Diada de la Primavera 2017

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.