La Diada de la Primavera 2016 pren forma

La salut i la convivència a la Serra d’en Mena, eixos principals de la festa ciutadana

Ja va quedant menys per la segona edició de la Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena. El Projecte ICI i les diferents entitats, algunes que repeteixen i d’altres que debuten, que aquest any col·laboren per tal  d’organitzar una festa per recordar continuen perfilant i aportant idëes. Serà els propers dies 9 i 10 d’abril, amb el Parc dels Pins del Motocross com a eix central de les diferents activitats. Aquest any continuarem parlant de convivència i integració i més, volem introduir un nou eix temàtic, els hàbits de vida saludable, l’alimentació equilibrada i l’exercici físic.

Desprès de dues reunions més del Grup Motor, la segona al Centre Cívil Raval el 8 de febrer i la tercera a l’Associació de Veïns Fondo Alto-Pirineus el 29 de febrer, tant les diferents activats com l’escaleta de la Diada de la Primavera 2016 va prenent forma. Encara hi ha temps per incorporar noves idees a la festa i d’acabar de treballar els detalls, però els grans trets d’aquesta segona edició de la nostra festa ja estan definits.

Tercera reunio del Grup Motor de la Diada de la Primavera 2016

Hàbits saludables i convivència, eixos principals de la Diada de la Primavera

La principal novetat de la Diada de la Primavera del proper mes d’abril és que, a part de tornar a parlar de convivència i integració de les diferents cultures que formen la Serra d’en Mena, volem ajudar a millorar la nostra qualitat de vida potenciant hàbits saludables, ja sigui a travès de l’exercici físic o de l’alimentació.  D’aquesta manera, volem que a la Ginkana, un dels plats forts de la Diada i una de les principals novetats de l’edició d’enguany, les diferents proves (organitzades per les entitats que organitzen la Diada de la Primavera) serveixin a petits i grans per aprendre la importància d’una alimentació sana i de l’exercisi físic per mantenir una bona salut.

Una altra de les novetats d’aquesta edició serà la marxa nòrdica organitzada pel CAP Fondo, la qual començarà a la vora del riu i acabarà al Parc dels Pins del Motocross. D’altra banda, a l’escenari del parc podrem presenciar l’exhibició de l’Associació Juvenil Karate Can Peixauet o l’actuació del grup de hip-hop del Casal dels Infants del Raval, que estrenaran un tema pertanyent al seu imminent primer disc. Són només dues de les activitats que estem preparant, però encara hi haurà més sorprese. T’ho perdràs?

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.