Diada de la Primavera 2016. Acte de presentació

Arriba el dia! Ja bé podem dir que la Diada de la Primavera ha començat. El primer dels actes, la presentació, va tenir lloc el dia 7 d’abril, a la Biblioteca Can Peixauet. Presentat per la Cristina Martín tècnica del Projecte ICI, i amb les intervencions de n‘Agustí Viñas, vicepresident d’Integramanet, el Diego Arroyo, tercer tinent d’alcalde, en Joan Medrano, pastor de l’esglèsia evangèlica i Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

Diada de la Primavera 2016

Han estat uns mesos de molta feina i en aquest sentit la Cristina Martín va voler agraïr en la seva presentació els esforços de tots aquells, entitats i persones individuals, que han dedicat el seu temps a l’organització de la Diada de la Primavera 2016. Per la seva banda, n’Agustí Viñas va voler repassar les intencions últimes del Projecte ICI, posant l’accent en el pas de la coexistència a la convivència.

En el seu torn, en Diago Arroyo també va donar les gràcies en nom de l’ajuntament als participants de la Diada i va posar l’accent en el nou concepte que es treballarà en aquesta segona edició de la Diada de la Primavera, els hàbits saludables. Per la seva part, en Joan Medrano també va donar les gràcies per “l’esforç per canviar la realitat” i va destacar la importància de l’ètica com a eina per a formar un caràcter, una manera de ser als nostres barris”. Per últim, Núria Parlon es va unir a les felicitacions generals i va destacar que el simple fet de celebrar-se la Diada ja és un gran èxit, la traducció de la feina que es fa durant l’any.

Un cop finalitzat l’acte de presentació, va tenir lloc l’activitat-col·loqui “Per una ètica per al barri“, conduïda per en Joan Medrano. Els assistents, dividits en grups, van discutir i treballar en deu conceptes clau que s’han de traduir en un decàleg ètic que es presentarà el dia 9 d’abril, durant la Diada de la Primavera.2-presentacio-diada-primavera-2016-8

Ara és el moment per deixar pas a la part central de la gran festa de la Serra d’en Mena del dissabte 9 d’abril: la celebració en el Parc dels Pins del Motocròs. Us deixem un llistat de les activitats que no us podeu perdre:

10:00 – Cros del Motocròs

10:30 a 13:00 – Gimcana, 7 proves: Mots amunt! El joc de les paraules castelleres | Mans plenes de vida | La carpa transformadora | Construeix la piràmide dels aliments saludables! | Recicla i crea | La carrera de la convivència | Deixa la teva empremta!

10:30 a 13:00 – El Jardí del barri

10:30 a 13:00 – Zoco de les idees

11:00 a 12:30 Tallers: L’hort a casa | Escriu el teu nom en àrab | Alimentació saludable…

12:00 a 13:00: Tastet de tothom

13:00 a 14:00 Holi de la Serra d’en Mena

Diada de la Primavera de la Serra d'en Mena

Per veure totes les activitats i fer-vos el vostre itinerari, visiteu la nostra taula interactiva. http://serramena.com/programa-activitats-diada-primavera/

Croquis mapa Parc dels Pins Diada de la Primavera

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.