No et perdis ni una activitat de la Programació Comunitària de la Serra d’en Mena: Descarrega-te-la

La Programació Comunitària de la Serra d’en Mena és un document obert i participatiu que recull un conjunt d’iniciatives i activitats organitzades des del sí de la comunitat i que tenen com a objectiu millorar la convivència, incidint especialment en els infants i joves. Amb propostes d’accions concretes i obertes a totes les persones que hi vulguin participar, es teixeix una xarxa de relacions, de treball i col·laboració entre les entitats, agents comunitaris i ciutadans del Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos. Dona resposta als reptes del diagnòstic comunitari.

Descarrega’t el document de la Programació Comunitària

Incorpora un total de 29 accions i projectes en tres àmbits: comunitat educadora, convivència i cohesió social i barris saludables i hi han participat prop de 70 professionals, a més de comptar amb la validació del Grup Ciutadà Comunitari.

La Programació Comunitària també serveix per posar en evidència el potencial del territori, i fa de paraigües de totes aquelles iniciatives que ja s’estan executant en el territori i que donen resposta als objectius que es treballen. D’aquesta manera, pretén fer confluir recursos i projectes -públics o privats, institucionals o de la ciutadania- en curs per tal de reforçar el que ja existeix a través del coneixement i les estratègies col·laboratives. El programa final compta en un 80% amb propostes que ja funcionen en l’actualitat.
Tot i això, també aporta mesures de desenvolupament comunitari a través de la innovació per tal de donar resposta a nous reptes, que representen un 20% de la Programació.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.