Constituit el Grup Ciutadà de Participació en el Procès Comunitari

La participació activa dels veïns i veïnes de la Serra d’en Mena sempre ha estat un element fonamental en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. A mesura que continuem amb els treballs que ens han de dur a la Programació Comunitària, volem aprofundir en la participació dels veïns i veïnes dels barris. És per això que s’ha constituit el Grup Ciutadà de Participació Comunitària, un òrgan obert, en el que pot participar tothom, que vol servir com a mitjà per a informar, consensuar i validar els avenços del projecte.

Timeline Projecte ICI Serra d'en Mena

Així, el que es pretén amb aquest grup és generar un espai ciutadà, que serveixi per crear dinàmiques i que validi els processos que, en paral·lel es duen a terme amb els professionals implicats en el procés.

Els membres d’aquest grup, obert a la participació de tothom que vulgui assistir a les seves reunions, aportaran la seva visió sobre el terreny del que passa en el dia a dia de la Serra d’en Mena. D’aquesta manera ajudaran a construir una visió del barri més complexa, dibuixant tots els seus matisos.

Una aposta per la comunicació

Aquesta, però, no és l’única eina que tenim preparada per afavorir el flux d’informació. En primer lloc, estem preparant la Guia de Recursos de la Serra d’en Mena, on la ciutadania i els professionals podran conèixer i consultar quins són els recursos que tenim a l’abast als nostres barris.

Per últim, estem treballant en un butlletí que servirà per informar a tots els veïns dels avenços del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de la Serra d’en Mena. Aquest butlletí, que no tindrà una periodicitat fixa, es repartirà per tots els barris de la Serra d’en Mena.Continuarem informant.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.