Centre Recursos Pedagògics (CRP)

Centre de Recursos Pedagogics (CRP)
Adreça postal: Rambla Sant Sebastià, 98-100, 1r- pis
Telèfon: 93 4680958
e-mail: crp-santacolomag@xtec.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Centre de Recursos Pedagògics (CRP)
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
Centre de Recursos Pedagògics dóna suport a l’activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent del professorat.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Sta. Coloma de Gramenet
PROGRAMES
Detecció, proposició, coordinació i organització de les activitats de formació permanent
Assessorament pedagògic i tecnològic
Gestió de recursos i materials pedagògics
Suport a les activitats docents i a l’intercanvi d’experiències educatives
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Educació
A QUI S’ADREÇA?
Centres educatius (escoles bressol, escoles, instituts, centres concertats).
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
Tenim l’espai de dinamització que inclou diferents activitats.
Destaquem:
I Trobada pedagògica de Secundària Curs 2016-2017: 26 octubre i 21 gener
XVII Presentació de Treballs de Recerca Curs 2016-2017: 22 de febrer
XI Jornades d’Educació Infantil 0-6 anys:
Dijous 9 de març: conferència “Els espais i l’ambient com a inquietuds que volem compartir” a càrrec de Lídia Esteban, mestra jubilada, s de l’escola El Martinet de Ripollet.
Dijous 30 de març: Presentació d’experiències
IV Congrés de ciència. Educació infantil i primària Curs 2016-2017: 24 i 31 maig, 7 juny
HORARI
De dilluns a divendres
Matí: de 9 a 14 h
Tarda: de 15 a 17 h o en hores convingudes
Horari intensiu, de 9 a 15 h : període quan fan intensiva les escoles i quan no hi ha alumnes (Del 1 al 9 de setembre, 22 de desembre, del 6 de juny al 15 de juliol

Notícies

La Serra d'en Mena celebra el seu Holi el 15 de juny, a les 18.00 hores

El programa de dinamització de l'espai públic acull aquesta tradició hindú al parc dels Pins (Motocròs)

Arriba el Holi de la Serra d'en Mena. En el marc de les activitats de dinamització de l'espai públic encabides dins la Programació Comunitària, el veïnat del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa gaudirà d'aquesta tradició hindú, consistent en celebrar la primavera llençant pols de colors, el divendres, 15 de juny, a partir de les 18.00 hores, al parc dels Pins (Motocròs).

Llegir més

La gent que mou el barri diada de la primavera

La gent que mou el barri: la fórmula de la tarda resulta un èxit per a la IV edició de la Diada de la Primavera

El parc dels Pins del Motocròs ha estat, per quart any consecutiu, l'escenari de la celebració per la convivència dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa

Més de 1.500 persones certifiquen que la Diada de la Primavera és una de les jornades més concorregudes de Santa Coloma de Gramenet

Un projecte comunitari consolidat i que segueix treballant per millorar el dia a dia i l'estima pels barris de la Serra d'en Mena de Santa Coloma de Gramenet. Una festa anual que aquest 2018 ha arribat a la seva quarta edició i que és un cant a la primavera, a la diversitat, a la diversió i a la convivència. I, una altra vegada, un èxit rotund d'afluència, amb més de 1.500 persones gaudint de la gran celebració ciutadana del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Novament, la Diada de la Primavera ha esdevingut l'aparador d'uns barris que pugnen per escriure un relat basat en les seves potencialitats, en la identitat positiva i compartida.

Llegir més

Després de la III Trobada Comunitària, arriba el moment de donar-vos les gràcies

Gràcies a totes i tots els que ens acompanyeu en el procés comunitari de la Serra d’en Mena:

Llegir més

'Trobades improbables': un homenatge a les més de 300 persones que han participat en la Programació comunitària

A més de en recursos, la Serra d'en Mena és rica en humanitat. No només en individus, que també, sinó en persones que s'esforcen, que ho donen tot i que fan possible que un projecte com la Programació comunitària vegi la llum. És una de les grans idees que transpira tot el procés comunitari: l'immens poder de ciutadania coordinada.

La capacitat transformadora de l'entorn que tenen els veïns i veïnes del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Aquest vídeo és un homenatge a les més de 300 persones que participen en el projecte. A tots els que hem crescut i ens hem empoderat aprenent dels altres, construint junts uns barris millors i deixant que el procés comunitari ens transformi també a nosaltres.

El que hem fet junts, durant quatre anys, va de teixir una xarxa i d'unir a persones, de reivindicar-nos, fer-nos valdre i creure'ns-ho. Creure en què plegats ho podem tot. Però va, especialment d'encontres. Va d'haver-nos trobat tots en un mateix espai, treballant per un projecte comú. Va de... Trobades improbables.

https://youtu.be/Ls1Kgnz2ux4

Llegir més

El potencial humà de la Serra d'en Mena s'exhibeix a la III Trobada Comunitària

Més de 120 persones donen la benvinguda a la Programació Comunitària a la sala Joan Brossa de la Biblioteca de Can Peixauet plena de gom a gom

Persones empoderades que fan xarxa i estableixen sinergies per transformar els barris i milloren la convivència. Si una cosa ha quedat clara a la tercera Trobada Comunitària de la Serra d'en Mena, és que aquesta premissa, pedra angular del procés comunitari que es va engegar als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet fa quatre anys, s'ha assolit amb escreix.

Llegir més